Evenimentul Zilei > International > EXPLOZIE puternică la Odesa. Cel puțin o persoană a murit
EXPLOZIE puternică la Odesa. Cel puțin o persoană a murit

EXPLOZIE puternică la Odesa. Cel puțin o persoană a murit

Deflagrația s-a produs în jurul orei locale 5.00 și cel puţin o persoană a murit, relatează agenţia de presă ucraineană Podrobnosti.

Potrivit martorilor, explozia a fost mult mai mare decât cele produse în ultima vreme la Odesa, unda de şoc spărgând geamurile clădirilor din apropiere, printre care se numărau și blocuri de locuit.

"O nouă explozie a răsunat la Odesa. Ceva puternic de data aceasta. Se pare că într-un bloc de locuinţe de pe strada Szeged", a postat un localnic pe Facebook.

Lângă una dintre clădirile unde s-a produs explozia putea fi observat un cadavru, al unui bărbat de 45 de ani, identitatea acestuia nefiind încă stabilită, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei locale, Vladimir Şablienko, citat de  Ria Novosti.

Presa ucraineană a descris explozia drept un atentat terorist, precizând că victima ar fi chiar autorul atacului, însă autoritățile ucrainene nu au oferit informații oficiale despre acest subiect.

Penultima dintr-o serie de explozii a avut loc la 24 decembrie la calea ferată, în apropiere de staţia Zastava-1, înainte de trecerea unui marfar. Un dispozitiv exploziv amplasat cu premeditare a aruncat în aer şina, dar mecanicul reuşise să oprească trenul la timp.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: