La 42 de ani, Daniel Pancu a acceptat să revină la clubul la care a cunoscut cele mai frumoase momente din cariera sa de fotbalist, iar acest lucru i-a făcut pe suporteri să izbucnească. El a acceptat oferta pe care a primit-o, de a fi alături de Rapid din poziția de președinte al clubului.

Fanii echipei din Giulești l-au felicitate pe rețelele de socializare, conform digisport.ro, transmițându-i numeroase mesaje de susține și de felicitare.

„O numire care îi face cinste lui Daniel Pancu / Felicitări, Daniel! / Mult succes, Pancone / Foarte bine că a ales să rămână, așa putem ataca promovarea / Dacă vom obține promovarea, jos pălăria! Poți repara ce ai stricat. Doar împreună putem reuși”, i-au transmis susținătorii lui Daniel Pancu.

După multe ezitări, fostul internațional a acceptat să revină alături de gruparea la care a cunoscut consacrarea și datorită numeroaselor mesaje primite de la rapidiști. Drept urmare, Pancu va începe sî lucreze la club imediat ce echipa va relua pregătirile în cantonament, în vederea reluării sezonului din Liga 2.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că la Liga a 2-a se va recurge la un sistem de play-off cu şase echipe care vor juca cinci meciuri şi nu va retrograda nimeni.