EXPLOATATE SEXUAL. Fete de 13 ani, obligate să se prostitueze

EXPLOATATE SEXUAL. Fete de 13 ani, obligate să se prostitueze

Un grup infracţional suspectat că a exploatat sexual mai multe minore pe raza judeţelor Mehedinţi şi Caraş-Severin a fost destructurat, astăzi, de poliţişti. Doi dintre membrii reţelei de traficanţi au fost reţinuţi.

Şase fete din Orşova, cu vârstre cuprinse între 13 şi 17 ani, au fost victimele unor traficanţi de minori. În perioada 2010-2011, trei indivizi le-au exploatat sexual, transmite Poliţia Română. Poliţiştii de la Crimă Organizată din Craiova şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Mehedinti, cu sprijinul D.G.I.P.I., I.P.J. Mehedinţi, Poliţiei Municipiului Orşova, Postului de Poliţie Simian şi S.I.R. Mehedinţi au efectuat, simultan, patru percheziţii domiciliare la locuinţele celor trei traficanţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 45 de ani, toţi din Orşova, judeţul Mehedinţi.

În urma anchetei, oamenii legii au stabilit că cei trei le-au obligat pe minore să practice prostituţia pe raza judeţelor Mehedinţi şi Caraş-Severin. Doi dintre aceştia, K.E. şi P.F., au fost conduşi la sediul din Mehedinti al D.I.I.C.O.T., unde, în urma probatoriului administrat, procurorul a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Urmează ca aceştia să fie prezentaţi Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ne puteți urmări și pe Google News