Dacă înainte experimentau zborul cu balonul sau cu motodeltaplanul, ori se relaxau la spa, la un restaurant sau într-un city-break, astăzi sunt nevoiți să încerce experiențe din confortul casei lor.

Experimenteaza.ro, site care pune la dispoziție peste 500 de idei de cadou pe care să le oferiți celor dragi, vine în această perioadă cu o serie de experiențe online pe care să le încercați chiar la voi acasă, așadar, pe lângă “work from home” putem încerca și lucruri noi.

Traversăm o perioadă dificilă și dacă este ceva ce ne unește pe toți în acest moment, este nevoia de a face față cu brio izolării la domiciliu. Acasă este singurul loc în care ne simțim în siguranță și tot acasă trebuie să încercăm să ne bucurăm de viață și să fim pozitivi, să vedem partea plină a paharului. Experimenteaza.ro promovează bucuria de a trăi, iar în aceste clipe, mai mult ca oricând, ne focusăm 100% să ne ajutăm clienții să treacă mai ușor peste această încercare. În acest sens am creat, împreună cu partenerii noștri, o serie de activități și experiențe care pot fi făcute din confortul casei noastre și care se găsesc pe site-ul Experimenteaza.ro în categoria specială. Am pus accent în mod deosebit pe experientele online de sport, nutriție, dans, yoga și mindfulness, feng shui, cooking, dar și activități pentru copii.” declară Florin Genet, fondator Experimenteaza.ro.

Dacă pentru timpul liber am găsit soluții, nu la fel de ușor este când vorbim despre a petrece în casă una dintre cele mai mari sărbători ale creștinătății. Suntem obișnuiți să ieșim la shopping, dar și să cumpărăm cadouri pentru cei dragi pe care să le oferim în dar de Paște.

Pentru că vom avea un Paște atipic în acest an, ne-am gândit că ar prinde bine tuturor o experiență pozitivă, care să provoace și să capteze atenția măcar pentru câteva zile. De aceea, începând cu 7 aprilie pornim un Puzzle Hunt Online, o campanie care se va desfășura pe parcursul a 7 zile și la finalul căreia 1 persoană va putea câștiga un super premiu. Marele câștigător va primi „un pachet de carantină” pentru perioada de stat acasă (1 sticla de vin, 1 cozonac, ouă de ciocolată și o carte de nutriție) și o experiență de care să se bucure imediat ce vom putea ieși din casă – un zbor cu balonul.” mai declară Florin Genet.

Cei care caută idei de cadouri de Paște, găsesc pe Experimenteaza.ro o varietate mare de categorii de experiențe (romantism, adrenalină, relaxare, etc.) ce pot fi achiziționate online și dăruite mai departe celor dragi în format electronic, sub formă de voucher, având și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat.

Pe lângă responsabilitatea socială ce trebuie să fie accentuată în această perioadă, izolarea poate avea și beneficii, așadar, tot ce trebuie să facem este să ne folosim de ceea ce mediul online ne pune la dispoziție.

Despre Experimenteaza.ro

Înființat in 2017, site-ul Experimenteaza.ro creează idei, care mai apoi se transforma în clipe de neuitat. Plecând de la dorița de a oferi o alternativă pentru cadourile care se practică în corporații și nu numai( banalul plic cu bani), platforma oferă posibilitatea de a alege din sute de experiențe potrivite pentru fiecare personalitate. Adrenalină, relaxare, romantism, dezvoltare personală sau sport și hobby sunt doar câteva dintre variantele care se găsesc pe site.

Enjoy life as a gift. www.experimenteaza.ro

Contact: +40 737 262 573 sau +40 742 035 178

Email: [email protected]