Minora de 11 ani, dispărută în data de 18 septembrie, din București, a fost gasita pe raza județului Brașov. Ea va fi internată într-un centru de primire. Pentru moment, susțin polițiștii din București care au derulat o amplă operațiune, nu există date, la acest moment, că fetița ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Pentru moment, există indicii că bunicul fetiței a mers la televiziuni, ca să obțină bani pentru a mediatiza povestea și nu a sunat la 112.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru EVZ, ca micuța, deși la o vârsta fragedă, nu ar fi la prima tentativă de a fugi de acasă, unde era crescută de bunici. Tatăl fetișei  se află în pușcărie, închis pentru fapte cu violență iar mama este plecată în străinătate. Aflată în grija bunicilor, fata s-a „adaptat”. A cerut bani ca să își cumpere ceva. Pe fondul isteriei create de cazul Caracal, bunicul, parte a unei familii de romi, s-a dus la TVR. De acolo au aflat polițiștii că micuța de 11 ani a dispărut. Întrebat de ce nu a apelat la poliție, mai întâi, bunicul a răspuns, simplu, ca are nevoie de bani. Așa că, abia după aceea Poliția Capitalei s-a pus în mișcare și a reușit să afle mică dramă a fetiței și sa o dea în urmărire, fetița fiind găsită la Brașov.

Poliția a anunțat că minora a plecat de la domiciliu situat pe raza sectorul 3, şi nu a revenit până în prezent. DUMITRU ROBERTA MARIA MAGDALENA, este în vârstă de 11 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime: 1,60 m, greutate 95 kg, ten creol, faţă ovală, păr vişiniu, drept, de lungime medie, ochi negri. Semne particulare: Deasupra genunchiului drept are două cicatrice reprezentând două inimi. Obiecte de îmbrăcăminte folosite la data dispariţiei: Tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, în picioare avea adidaşi negri. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112, comunica acum o zi Poliția Capitalei.