Evenimentul ZileiMondenExclusiv. Ultima dorință a Lidiei Buble

Exclusiv. Ultima dorință a Lidiei Buble

Exclusiv. Ultima dorință a Lidiei Buble
Lidia Buble știe ce își dorește. Ea a dezvăluit totul. E extravagant, e neobișnuit și neașteptat. Rămâne de văzut cine îi va împlini dorința.

Ultima speculație despre Lidia Buble era că se iubește cu Ensar Duman, un cetățean turc care este consilier medical. Adică face conexiuni între pacienții români și medici din spitalele din Turcia. Nu există niciun indiciu serios că ar fi așa, deci…trecem mai departe.

Cântăreața e ocupată acum cu mutatul în casă nouă și le-a scris fanilor despre momentele prin care trece. ”M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul.

Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a scris Lidia Buble pe rețeaua de socializare.

La capitolul dragoste, fosta iubită a lui Răzvan Simion de la Neața cu Răzvan și Dani nu duce lipsă de sentimente. E o mare iubitoare de animale, iar acest lucru se vede  din postările pe care le face. Ori de câte ori dă peste vreun animăluț nu se lasă până nu se joacă puțin cu el. Lidia Buble chiar are propriul animal de companie.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

 


Accesează: