Plecând de la o simplă investigație jurnalistică, un ziarist din Timișoara a ajuns ținta unei grupări de interlopi, acuzați de trafic de droguri. Cel vizat era Dragoș Boța, editorul-șef de la pressalert.ro. Pe parcursul anchetelor publicate de jurnalist, între anii 2018 și 2019, au ieșit la iveală mai multe aspecte, inclusiv legături ale unui lider local al lumii interlope, Lucian Boncu și Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului din Timișoara, Nicolae Robu.

După ce mașina jurnalistului a fost incendiată, în noaptea de 1 spre 2 iunie 2018, primarul Nicolae Robu l-a atacat pe Dragoș Boța, după ce acesta a făcut legătura între incendierea mașinii și articolul despre relația dintre interlopul Boncu și consilierul edilului, Nasleu, susținând că „acest personaj cu numele Dragoș Boța își arată mizerabilitatea inclusiv în această situație și încearcă să se victimizeze, încearcă să exploateze această situație” și că jurnalistul și-ar fi putut da foc singur la mașină.

Acum, după dezvăluirile DIICOT, primarul susține, cu tărie, că nu îl cunoaște pe interlopul Lucian Boncu.

Nicolae Robu, a declarat, în exclusivitate pentru Evz.ro:

„Nici măcar nu am știut de existența acestui Boncu, darămite să am legături cu el sau cu clanul lui! În rest, să dea fiecare socoteală de faptele sale, eu nu sunt nici procuror să acuz, nici judecător să dau verdicte! Eu sunt calomniat zi de zi de când sunt Primar de tot felul de nemernici pe care îi desconsider prea mult că să le dau replică. Desigur, procurorii sunt în altă postura, ei trebuie să cerceteze tot ce li se semnalează, chiar când semnalarea o fac niște nemernici, n-am ce să le reproșez lor”, a declarat Nicolae Robu.

 

În exclusivitate pentru evz.ro, surse judiciare au dezvăluit cine sunt acoliții interlopului cu ajutorul cărora a fost pus la cale asasinatul…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE