Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. NASA. Dovezi uriașe! Anomalii majore de radiații la apariția pandemiilor! Moartea se vede pe cer!
Exclusiv. NASA. Dovezi uriașe! Anomalii majore de radiații la apariția pandemiilor! Moartea se vede pe cer!

Exclusiv. NASA. Dovezi uriașe! Anomalii majore de radiații la apariția pandemiilor! Moartea se vede pe cer!

Șocanta informație a fost făcută publică de cercetătorii români și au arătat și dovezile prezentate de NASA! Unii spun că este o simplă coincidență, pe când alții susțin că acestea sunt DOVEZI!

EvZ publică, în exclusivitate, un raport cutremurător. „Seismic Center” (Seismic Center – Predictie si alerta cutremur) a publicat următorul mesaj, în dimineața zilei de 23 ianuarie 2020: „Pe 22 Ianuarie 2020 instrumentele NASA au detectat o anomalie a fluxului de electroni. Am căutat să vedem când mai apare în trecut acest tip de anomalie și ce sa vezi… Conform studiilor din 2010-2014, anomalia apare în trecut atunci când a început pandemia globală a virusului H1N1, dar și a altor pandemii. Coincidență, nu?”, au scris cercetătorii.

Aceștia au prezentat și dovezile:

Sursa anomalie actuala GEOS electron flux:

http://spaceweathernews.com/

Sursa studiu:

https://www.longdom.org/open-access/electron-flux-and-cosmic-ray-anomaly-before-hn-outbreak-2332-2594-2-113.pdf

Studiul publicat în 2014: „Se încearcă să se stabilească o corelație prin punerea în evidență a pandemiilor H1N1 [3-4] cu un flux de electroni redus continuu de la Soare și cu raze cosmice local ridicate în timpul neașteptatului solar minim [5-7] din 2009. Mutația virușilor este dificil de prezis în timp și spațiu [8]. Ipoteza se bazează pe mutația virusului în celulele corpului uman și a virusului activ din aer – în Mexic, săptămâna trecută a lunii februarie 2009, până în prima săptămână a lunii Martie 2009, urmată de atacul virusului. Ulterior, virusul gripal s-a modificat în continuare datorită „dușului” puternic de raze cosmice și a fluxului redus de electroni”, se arată în studiul publicat în Jurnalul Științific al  Climatologiei. (https://www.longdom.org/open-access/electron-flux-and-cosmic-ray-anomaly-before-hn-outbreak-2332-2594-2-113.pdf )

 

Nivelul ridicat de radiații au creat mutații genetice majore în virus?

„Probabil studiul respectiv se refera la capacitatea mutagena a virusilor din permafrost sau din gheata si incalzirea globala insotita de nivele ridicate de radiatii ce favorizeaza aceste lucruri. In cazul de fata pare a fi vorba de o co-infecție bazată pe un adenovirus și Coronavirus cu un catalizator de legătura. Virusul se transmite și la maimuțe dar și la alte specii.”, spun ei. „Este o coincidență… O coincidență cu studii realizate!”, mai adaugă cei de la Seism Center, sceptici.

„De ce ar realiza cineva un studiu privind pandemiile și nivelul fluxului de electroni?”

Cercetătorii nu iau în glumă faptul că oamenii de știință și-au canalizat energia spre studierea celor doi factori coroborați.

„Nu știm de ce ar realiza cineva un studiu privind anomaliile fluxului de electroni și izbucnirea pandemiei H1N1 și, ca să fie și mai curios, chiar acum apare același tip de anomalie”, spun românii. Exclusiv EVZ.ro

„Probabil, dacă există o corelație între fenomene, atunci va deveni și Coronavirusul mutagen SARS o pandemie globala…”, preconizează ei.

„Seismic Center și-a început activitatea și cercetarea în domeniul cutremurelor la începutul anului 2016, iar la sfârșitul anului 2016 a trecut la continuarea studiului pe domeniul public”, se arată pe site-ul lor.