Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv: Milionarul fără chip, Dragoș Dobrescu, neagă implicarea în scandalul Prodan-Reghecampf. Impresara îl acuză că l-ar ajuta pe Reghecampf
Exclusiv: Milionarul fără chip, Dragoș Dobrescu, neagă implicarea în scandalul Prodan-Reghecampf. Impresara îl acuză că l-ar ajuta pe Reghecampf

Exclusiv: Milionarul fără chip, Dragoș Dobrescu, neagă implicarea în scandalul Prodan-Reghecampf. Impresara îl acuză că l-ar ajuta pe Reghecampf

Scandalul Ana Prodan – Laurențiu Reghecampf capătă proporții uriașe. Între toate acuzațiile pe care și le aduc cei doi, vânătăi, lacrimi și vizite pe la spital apare un personaj controversat care până acum a reușit să stea foarte departe de ochii presei, apărând menționat de câteva ori doar în dosarul dispariției lui Codruț Marta, își face simțită prezența.

Este vorba despre milionarul Dragoș Dobrescu pe care presa l-a catalogat drept „milionarul fără chip”, tocmai din pricina faptului că nu prea s-a lăsat văzut.

Despre el, Anamaria Prodan spune că: „Reghecampf ne amenință cu Dragoș Dobrescu că ne va face zob. Chiar am discutat cu Dobrescu și îmi pare rău că a intrat în mizeria asta”.

La rândul lui și Dragoș Dobrescu a declarat în exclusivitate pentru EVZ: „Doamna Prodan poate spune orice oricând. Personal nu am nicio legătură cu acest scandal și nu voi avea vreodată”.

Anamaria Prodan, sms-uri provocatoare

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost audiați până târziu în noapte la Poliția Snagov, iar la ieșire, Reghe era puțin vânat pe un obraz, iar Ana era răvășită. Cert este că după audieri, antrenorul a plecat la spital, de unde probabil își va scoate un certificat medico-legal, care să ateste o eventuală agresiune pe care încă soția lui a exercitat-o asupra lui. Întreg scandalul ar fi apărut după ce Reghecampf s-ar fi dus la vila impresarei de la Snagov ca să-și ia fiul în vizită moment în care s-a declanșat o adevărată furtună. Ana acuză că ar fi fost agresată, el acuză că nu și-a văzut copilul, așa că au primit amândoi câte un ordin de protecție. În aceste zile antrenorul își va boteza și copilul pe care îl are cu Corina Caciuc, fapt care ar fi tulburat-o foarte tare pe încă soția lui, care ar fi trimis sms-uri invitaților în care le-ar fi adresat cuvinte grele.

Prodan: „S-a terminat”

Anamaria Prodan a fost prima care s-a prezentat în fața presei pentru a oferi explicații. În stilul caracteristic, impresara a aruncat cu acuzații grave:

L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă! M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea.

Am încercat să-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat! Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gât! A dat în prietenul meu, eu ce să fac? M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal. Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio, depuse la Poliție!”, a dezvăluit aceasta.

La rândul său, Reghe s-a ales cu mai multe vânătăi.

După ce a plecat cu ochiul vânăt, Reghecampf a reacționat: „Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu”

”Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Gândul.