Evenimentul ZileiPoliticaExclusiv. George Simion: „Coldea și Rise Project au demarat o anchetă despre AUR!” Ce s-ar fi negociat ca să nu apară ancheta? Video

Exclusiv. George Simion: „Coldea și Rise Project au demarat o anchetă despre AUR!” Ce s-ar fi negociat ca să nu apară ancheta? Video

VIDEO
Invitat la podcastul „România lui Cristache”, președintele AUR, George Simion, a făcut o acuzație gravă asupra fostului șef operativ al SRI, Florian Coldea, despre care spune că ar fi orchestrat o anchetă în presă împotriva partidului AUR.

„Mărturia” lui Simion a venit după ce Ionuț Cristache l-a întrebat despre natura relației dintre el și generalul Florian Coldea.

– Chiar așa, pe Coldea l-ați invitat la nuntă? Absolut întâmplător vă întreb de domnul Coldea.

– Domnul Coldea, am cam sărit la gâtul lui, pentru că nu l-am cunoscut niciodată.

– Și a venit să vă cunoașteți…

– Nu, am auzit, prin aprilie cred că era. Că el împreună cu cei de la Rise Project au demarat o anchetă despre partidul AUR. O anchetă pe finanțare, nu știu, n-am nicio problemă cu finanțarea. Dar eram curios în ce calitate e el…”

„Mi s-a transmis să nu-i mai spun numele…”

Declarația lui George Simion cântărește cât un denunț, atât asupra generalului Florian Coldea, cât și împotriva publicației menționate, iar moderatorul Ionuț Cristache a cerut dovezi care să susțină această acuzație. Răspunsul lui Simion a fost, de fapt, un alt denunț – o negociere în urma căreia presupusa anchetă de presă nu a mai apărut.

– Coldea controlează Rise Project?

– Nu știu!

– Păi nu știți, vorbiți. Știți sau nu știți?

– Eu vă zic ce a ajuns la urechile mele…

– De la cine? Poate vă intoxică…

– În sursa care mi-a spus acest lucru am încredere.

– Și urmează să apară?

– Acea anchetă? Nu, pentru că dup-aia în 2-3 zile mi s-a transmis printr-un prieten comun că Florian (n.r. Coldea) nu are nimic cu mine, dar dacă se poate să nu-i mai spun numele. ”

Urmăriți întreaga înregistrare a interviului cu George Simion în podcastul „România lui Cristache” pe canalul de Youtube EVZ Capital.

 

 

 

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro

Accesează: