Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV EVZ. Gheorghe Tadici, primele reacții după calificarea României în SEMIFINALE: „Au fost motivate de critici. Neagu are ceva cu antrenori români, de parcă ar fi învățat handbal în balcon la ea”
EXCLUSIV EVZ. Gheorghe Tadici, primele reacții după calificarea României în SEMIFINALE: „Au fost motivate de critici. Neagu are ceva cu antrenori români, de parcă ar fi învățat handbal în balcon la ea”

EXCLUSIV EVZ. Gheorghe Tadici, primele reacții după calificarea României în SEMIFINALE: „Au fost motivate de critici. Neagu are ceva cu antrenori români, de parcă ar fi învățat handbal în balcon la ea”

Gheorghe Tadici a vorbit pentru „Evenimentul zilei” despre traseul României la Campionatul Mondial din Danemarca și a afirmat că „tricolorele” au fost motivate de criticile primite.

Gheorghe Tadici a criticat naționala României, după cele trei înfrângeri suferite în faza grupelor: 18-26 cu Spania, 22-26 cu Norvegia și 27-30 cu Rusia. Fostul selecționer a vorbit pentru „Evenimentul zilei” despre traseul incredibil avut de „tricolore”, în fazele eliminatorii și calificarea în semifinale.

„Fetele au fost motivate de critici. Se vede că au avut forță să se adune și să ajungă sus. România a mai fost la acest nivel. A fost și vicecampioană mondială în 2005, dar se pare că unii au uitat. Un merit esențial îl are Paula Ungureanu, care a apărat senzațional. Dacă am fi avut un portar de nivelul celor avute de Danemarca, nu știu ce s-ar fi întâmplat”, ne-a spus Tadici, cel care crede că partida nu Norvegia va fi esențială pentru câștigarea titlului mondial. „Se va juca de la egal la egal. Fetele sunt montate. Și eu cred că, dacă vor bate în semifinale, vor deveni campione mondiale”. Gheorghe Tadici i-a dat o replică și Cristinei Neagu, cea care, după jocul cu Danemarca, le-a transmis criticilor că ar trebui să le fie rușine. „Cristina are ceva cu antrenorii români, de parcă ar fi învățat handbalul la ea în balcon. Eu zic că e o jucătoare foarte bună, cu un IQ ridicat, dar să nu uite de unde a plecat”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.