Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Drăgușanca e mare sportivă, dar mereu uită ceva acasă
Exclusiv. Drăgușanca e mare sportivă, dar mereu uită ceva acasă

Exclusiv. Drăgușanca e mare sportivă, dar mereu uită ceva acasă

Merge probabil zilnic la sala de sport ca să își antreneze corpul subțire și, mai nou, face box. De fiecare dată, în ultimele  săptămâni, uită un accesoriu important acasă.

Bianca Drăgușanu sfidează cu nonșalanță regulile de conduită într-o comunitate sportivă. Oricine merge la sala de sport știe că e obligatoriu să intre cu echipament curat, adică încălțări destinate exclusiv acestui lucru (nu cu pantofii de sport cu care ai umblat pe stradă). Despre o situație de genul „etalăm încălțările Dior pe balcon apoi mergem cu ele direct la sală”, Rețete și Vedete a scris.

Pe lângă acest lucru mai e un „detaliu” esențial. Fiecare persoană trebuie să aibă  cu sine un prosop. Acesta nu folosește neapărat ștergerii transpirației de pe frunte, în timpul exercițiilor, ci reprezintă un strat  de protecție  și igienă între aparatul la care se lucrează (și care e folosit, zilnic, de zeci de persoane probabil) și propriul corp.

Și e cu atât mai importantă această protecție în perioada de pandemie, când trebuie limitată interacțiunea cu corpurile străine.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.