Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Dosar penal în noul caz al fetei dispărute în Caracal. A apărut și un ”lover boy”
Exclusiv. Dosar penal în noul caz al fetei dispărute în Caracal. A apărut și un ”lover boy”

Exclusiv. Dosar penal în noul caz al fetei dispărute în Caracal. A apărut și un ”lover boy”

Așa cum v-am informat deja, noul caz de dispariție din zona Caracal a pus pe jar Poliția Română. Tatăl Aureliei Carmen Radu, de 16 ani, s-a hotărât să reclame disparița fiicei lui abia după cinci luni.

 

Adolescenta, cu domiciliul în comuna Deveselu din judeţul Olt, locuia câteodată la bunicii paterni, în satul Făcoiu, situat la 16 km de Caracal. Tatăl a spus că fata ar fi plecat din Fălcoiu pe 15 septembrie, spre şcoală, şi nu s-ar mai fi întors. Aurelia Carmen Radu era elevă în clasa X-a, la un liceu din Caracal.

Luni, 10 februarie, în jurul orei 10.30, dispariția minorei a fost înregistrată la Secția Poliției Rurale din Osica de Sus, acolo unde reclamaseră și părinții Alexandrei Măceșanu dispariția fetei lor, apoi la IPJ Olt și postată pe site-ul Poliției Române, adolescenta fiind dată în urmărire națională și internațională.

Surpriza vine, însă, din ancheta demarată de polițiști. Surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru evz.ro, că tatăl ar fi știut că fata lui plecase de bunăvoie de acasă și trăia cu iubitul ei, în casa familiei acestuia din orașul Balș, din apropierea Craiovei. Ulterior, însă, au dezvăluit surse din cadrul anchetei, familia băiatului a plecat în Italia, acolo unde i-au luat și pe cei adolescenți, Aurelia Carmen Radu și pe iubitul ei, Alex.

De acolo, fata a transmis, prin intermediul paginii de Facebook a iubitului ei, un mesaj video în care susținea că nu mai vrea să vină acasă.

În plus, surse din anchetă ne-au spus că părinții băiatului au transmis că îi trimiteau tatălui fetei circa 100 de euro lunar. Atunci când nu ar mai fi primit banii și nu a mai avut nicio veste de la Aurelia, tatăl a reclamat dispariția fiicei sale la poliție.

Polițiștii de la IPJ Olt verifică acum toate aceste informații, dar au și deschis un dosar penal in rem, adică pentru faptă, pentru trecere frauduloasă a frontierei. Asta deoarece fata, minoră fiind, nu a avut acceptul părinților să părăsească țara, au dezvăluit oficiali din Poliția Olt, în exclusivitate pentru evz.ro. Se are în vedere și ipoteza că fata ar fi căzut pradă unei rețele de traficanți de persoane după metoda ”lover boy”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE