Evenimentul ZileiMondenExclusiv. Dani și Gabriela Oțil, momente tensionate. Totul a plecat de la mașină…

Exclusiv. Dani și Gabriela Oțil, momente tensionate. Totul a plecat de la mașină…

Exclusiv. Dani și Gabriela Oțil, momente tensionate. Totul a plecat de la mașină…
Dani Oțil și soția sa au avut parte de un moment mai puțin obișnuit pentru simpaticul cuplu. Cei doi au fost surprinși de paparazzi EVZ într-o situație mai puțin obișnuită.

Prezentatorul de la Neața, Dani Oțil, și frumoasa lui soție Gabriela au fost surprinși într-un moment tensionat. Paparazzi EVZ au surprins situația tensionată dintre cei doi la ieșirea din restaurantul pe care Dan îl deține.

Prima iese soția, Gabriela, pe fața căreia nu se citește tocmai fericirea. Aceasta se urcă în mașina personală, dar în dreapta semn că își așteaptă soțul să vină să se urce la volan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Câteva secunde mai târziu, Gabriela se răzgândește și trece la volanul mașinii sale lăsând scaunul din dreapta liber pentru ca soțul să poată urca liniștit. Doar că soțul vine și cu o atitudine relaxată îi spune Gabrielei că merg cu mașina lui.

Soția lui Dani Oțil ping-pong între mașini

Așa că aceasta se vede nevoită să coboare a treia oară din propria mașină ca să meargă în mașina soțului. Cei doi s-au îndreptat grăbiți către noua țintă. Cuplul este unul dintre cele mai îndrăgite din zona mondenă.

Mai ales că amândoi au un simț al umorului dezvoltat așa că nu se feresc să fază haz unul de celălalt. S-au căsătorit la biserică în vara anului trecut, deși cununia civilă a avut loc acum patru ani.

Cu toate acestea cei doi au preferat să aștepte celebrarea căsătoriei, pentru ca pandemia să treacă. De asemenea cuplul are și un băiețel, Tiago, care s-a născut la câteva luni după căsătoria civilă a cuplului.

Cum s-au cunoscut soții Oțil

Cei doi s-au cunoscut chiar pe platoul emisiunii pe care Dani Oțil o prezintă. Gabriela prezentase o rochie de mireasă și se pare că momentul a fost unul de bun augur pentru amândoi. Diferența de vârstă între cei doi este de 12 ani, dar se pare că acesta este un lucru benefic.

Asta pentru că cei doi se înțeleg foarte bine și par o familie extrem de unită. Pe lângă băiețelul pe care îl au, cei doi mai au și un pisoi, pe care soția celebrului prezentator îl face celebru pe Instagram ori de cate ori are ocazia.


Accesează: