Evenimentul Zilei > Actualitate > Milionarul George Cornu se codeşte: „Poate voi fi împreună cu Marina Almăşanu”
Milionarul George Cornu se codeşte: „Poate voi fi împreună cu Marina Almăşanu”

Milionarul George Cornu se codeşte: „Poate voi fi împreună cu Marina Almăşanu”

Știrea că Victor Socaciu și Marina Almășan au divorțat a apărut abia astăzi, deși cei doi susțin că și-au spus „la revedere”, oficial, de două săptămâni. Marina Almășan a declarat că despărțirea s-a produs acum vreo zece ani, din cauza lui Socaciu.

Cei doi au fost împreună 16 ani și s-au căsătorit acum 13 ani. Au confirmat despărțirea, Victor Socaciu spunând că „Marina este un capitol închis”. Într-o declarație dată agenției Mediafax, Marina Almășan a precizat că eșecul căsniciei aparține, în totalitate, deputatului PSD: „Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre – eşec despre care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani.
Probabil, din dorinţa de a nu-şi pierde fanii, prietenii şi alegătorii, Victor a decis să ignore eforturile mele din toţi aceşti ani de a menţine familia unită şi declanşează acum mascat, prin alţii, această vendetă mediatică, plină de venin şi minciuni.
Nu doresc deocamdată să comentez fotografiile apărute în presă – care în realitate au un cu totul alt context -, pe care Victor îl cunoaşte foarte bine. Din respect pentru cei 16 ani petrecuţi alături de el, precum şi din dragoste pentru fiul nostru, mă voi abţine – cel puţin deocamdată – să dezvălui adevăratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despărţirii noastre. Chiar şi în aceste condiţii, îi doresc lui Victor să fie fericit şi, mai ales, sănătos”.
VEZI ŞI:

  • Amantlâcul Marinei Almăşan: patru coincidenţe bizare cu Adriana Bahmuţeanu

„I-am împrumutat din notorietatea mea”
Într-un interviu acordat EVZ în luna ianuarie a anului trecut, Marina Almășan poza în nevasta fericită a deputatului Victor Socaciu, căruia „îi împrumutase” din notorietatea ei: „Când mergeam în campanie, la ţară, lumea mă ştia mai mult pe mine! I-am împrumutat din notorietatea mea…". Realizatoarea TV mai spunea: „Dacă vreau să obţin ceva de la el, îi fac macaroane cu brânză!”.

Are un amant putred de bogat
Marina l-a înlocuit deja pe deputat. Mai multe fotografii publicate astăzi o prezintă în compania lui Georgică Cornu, un om de afaceri din Timișoara.
Cornu este și el căsătorit. Pe 8 martie însă, nevasta lui a depus actele de divorț, primul termen fiind programat pentru luna mai.
Angajată la ziarul milionarului
Supranumit „regele asfaltului din Banat", Georgică Cornu, 57 de ani, povesteşte pentru EVZ că vedeta de la Bucureşti îi este într-un fel subalternă, aceasta având, de câteva luni, o rubrică în ziarul „Mehedinţeanul”, pe care acesta îl patronează.
Mai spune că ţine foarte mult la ea şi că felul în care totul a „transpirat" acum în presă este din vina lui Victor Socaciu, care speră să capete ceva mai multă notorietate pentru campania electorală.
Marina Almăşan este o femeie deosebită, cu principii, pe care o simpatizez şi la care ţin foarte mult. Nu este niciun secret că m-am întâlnit cu ea. Această femeie scrie la ziarul meu, Mehedinţeanul, unde are, de mai multe luni, o rubrică. Faptul că apărem în maniera aceasta în tabloide e ceva anormal.
Pozele sunt anormale. Cel puţin una este vizibil contrafăcută. Totul a pornit de la fostul ei soţ, Marina fiind divorţată, iar Socaciu crede că astfel îşi poate creşte cota în campania electorală", a declarat Georgică Cornu.
„Nu și-a lăsat soțul pentru mine!”
Omul de afaceri timişorean, care are o avere estimată la 110 milioane de euro, susţine că Marina Almăşan nu a divorţat din cauza lui.
„Marina nu şi-a lăsat soţul pentre mine, la fel cum nici eu nu divorţez pentru ea. Nu este un secret că de trei ani eu sunt tot în divorţ. Am semnat de două ori până acum actele la notar, pentru a mă separa de soţia mea, dar ea s-a opus şi mergem în instanţă. Nu este nicio plăcere ca după 14 – 15 ani de căsnicie, cu doi copii, să fii pus în situaţia de a divorţa. O fac însă de nevoie, ca să oficializez o realitate", a declarat Cornu.
Nevasta milionarului: „Relația noastră nu mai mergea”
Viitoarea fostă doamnă Cornu, Oana, a declarat pentru EVZ: „Am înaintat acţiunea de divorţ pe 8 martie, iar primul termen va avea loc pe 17 mai. A fost decizia noastră întrucât relaţia nu mai mergea". Aceasta recunoaște că auzise de relaţia soţului ei cu vedeta Marian Almăşan, însă nu a avut detalii până acum.
Pe de altă parte, miliardarul bănăţean dă de înţeles că, odată finalizat divorţul, ar putea intra într-o relaţie oficială cu Marina Almăşan. „Eu nu am căutat niciodată amante. Am lucrat tot timpul. Marina este un om cu principii, o persoană cu care am o relaţie de simpatie. Există posibilitatea ca, la un moment dat, să fim împreună", a mai spus Georgică Cornu.

Se pare că povestea de dragoste dintre omul de afaceri mehedinţean, stabilit la Timişoara şi prezent în Top 300 Capital, cu Marina Almășan datează din toamna anului trecut. Primele fotografii cu cei doi au apărut în decembrie, aceştia petrecând, potrivit aceloraşi surse, împreună a doua zi de Crăciun.
Tabloidele scriu faptul că aceștia s-au întâlnit de mai multe ori în locuri discrete din Capitală şi chiar au călătorit împreună în străinătate în ultimele trei luni.
Are în conturi 110 milioane de euro
În vârstă de 57 de ani, Georgică Cornu are o avere estimată la peste 110 de milioane de euro și este de ani de zile între primii trei „campioni" naţionali” la afaceri cu statul, fiind unul dintre cei mai influenţi oameni din vestul ţării. Este absolvent a două facultăţi, Electrotehnică şi Ştiinţe Economice.
La 35 de ani, în 1991, a intrat în zona privată, ocupându-se cu comerţul de materiale de construcţii, şi începând să îşi construiască imperiul financiar, grupul Izometal – Confort, care numără zeci de companii în Timiş, Arad şi Mehedinţi. Are peste 2000 de angajaţi, iar firmele lui desfăşoară mai multe tipuri de activităţi, în domenii din cele mai diverse, de la construcţii, imobiliare, retail şi servicii alimentare până la mass-media.
Mogulul de Banat
În 2010, Cornu, care este şi preşedintele Camerei de Comerţ Timişoara, a devenit al doilea mare constructor cu capital românesc, înregistrând afaceri de aproape 180 de milioane de euro.
În ultimii ani, omul de afaceri şi-a creat şi un trust media. A avut două ziare, la Timişoara, pe care le-a închis, dar deţine în continuare o televiziune regională şi un săptămânal, Mehedinţeanul.
Nevasta l-a înșelat cu partenerul lui de afaceri
Georgică Cornu n-a fost un bărbat cu noroc în dragoste. S-a căsătorit cu Oana, o femeie mult mai tânără decât el, cu care are doi copii. În 2008 însă, tabloidele relatau escapadele extraconjugale ale nevestei, care se întâlnea pe ascuns cu Wari Ghassan, partenerul de afaceri al lui Georgică. Oana ar fi vrut să divorțeze chiar din 2008, însă avocații au sfătuit-o să aștepte ca milionarul să depună actele. În urma despărțirii, nevasta „regelui asfaltului” din Banat ar fi primit una dintre afaceri – un restaurant – , dar și o vilă în care să locuiască împreună cu cei doi copii, care au 12, respectiv 14 ani.


PARTENERI. Georgică Cornu (în stânga) şi amantul soţiei sale
, Wari
Ghassan
Sursa foto: vipinbanat.ro