Exclusiv. Cătălin Drulă, acuzații grave la adresa lui Iohannis: „E înțeles cu Ciolacu din 2019!”

Exclusiv. Cătălin Drulă, acuzații grave la adresa lui Iohannis: „E înțeles cu Ciolacu din 2019!” Sursa foto: Arhiva EVZ

Liderul USR s-a lansat în acuzații serioase la adresa președintelui statului, despre care spune că a avut o înțelegere ascunsă cu șeful PSD și că alianța liberală – social-democrată care conduce azi guvernul era pregătită încă de pe vremea premierului Dăncilă.

Acuzațiile făcute în cadrul podcastului EVZ Capital „România lui Cristache” au fost făcute în urma unei întrebări care l-a stârnit pe fostul ministru al Transporturilor.

„N-am plecat noi! Iohannis ne-a dat afară!”

„De ce ați ieșit de la guvernare? De ce nu ați dat o șansă Guvernului din care făceați parte să ducă România într-o direcție bună.”

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dar noi n-am ieșit de la guvernare, noi am fost dați afară de Iohannis.”, a răspuns Cătălin Drulă, în total dezacord cu percepția publică, punctată de jurnalistul Ionuț Cristache.

„Cum, că v-ați dat demisiile în bloc!”

Cătălin Drulă a ținut să motiveze că a fost vorba doar de „formalismul gestului, dacă îți arunc lucrurile pe geam înseamnă că ai plecat? Nu! Noi eram pregătiți să fim dați afară de la guvernare, ministru după ministru, Cîțu mergea prin campanie promițând ministerele USR altora, Iohannis avea deja proiectul făcut și bătută palma demult cu Ciolacu. Din 2019.”

Coaliția PNL – PSD ar fi fost amânată de pandemie

Cătălin Drulă a continuat acuzațiile referitoare la un eventual blat între președintele țării și PSD.

„S-a manifestat prima oară la căderea guvernului Dăncilă, atunci a colaborat domnul Ciolacu ca să se asigure de asta, următorul pas după 6 luni, chiar înainte să înceapă pandemia, trebuiau să fie alegerile comasate, erau anticipate, de două ori să pice nominalizări și ăsta era marele lor plan să închidă viața politică, că prin alegeri simultane ei consideră că votul se transferă de la primari la parlament și nu invers.”

Urmăriți înregistrarea integrală a emisiunii cu șeful USR pe canalul Youtube EVZ Capital la podcastul „România lui Cristache.”