Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Bodi, aniversare după gratii. Ce cadou a primit de la logodnica sa
Exclusiv. Bodi, aniversare după gratii. Ce cadou a primit de la logodnica sa

Exclusiv. Bodi, aniversare după gratii. Ce cadou a primit de la logodnica sa

Anul trecut, de ziua sa, Alex Bodi a ținut-o tot într-o petrecere. Acum se află după gratii, iar Daria, noua sa logodnică, a petrecut de una singură, cu rușii.  Iată însă ce cadou neobișnuit i-a făcut tânăra omului de afaceri din Mediaș, cu ocazia aniversării.

Alex Bodi și-a sărbătorit ziua de naștere și onomastica în pușcărie. El e arestat ca suspect într-un dosar de proxenetism, șantaj și trafic de persoane instrumentat de DIICOT Craiova. Duminică, omul de afaceri din Mediaș a împlinit 36 de ani.

Anul trecut Alex Bodi a câștigat 7 milioane de euro. Avocatul lui relata, acum o săptămână, într-o conferință de presă, că Bodi a „decartat” și 11.000 de euro la o ieșire cu iubita și prietenii, peste vară, în cluburi. Cât avea de gândi să cheltuie de ziua lui, doar el știe. Cert este că avea de unde.

În încercarea de a demonstra că Bodi nu e proxenet, avocatul le-a dat idei procurorilor, care după ce au văzut ce bani au intrat în conturile lui Bodi, dar și cum erau aceștia plimbați între diverși prieteni, au început să-l verifice și fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-ar putea alege cu o nouă acuzare, cea de spălare de bani, așa cum Rețete și vedete a scris.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.