Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Andreea Berecleanu începe un scandal monstru după plecarea din Antene! Războiul anului
Exclusiv. Andreea Berecleanu începe un scandal monstru după plecarea din Antene! Războiul anului

Exclusiv. Andreea Berecleanu începe un scandal monstru după plecarea din Antene! Războiul anului

Andreea Berecleanu a încheiat orice colaborare cu postul de televiziune unde a prezentat cel mai important jurnal de știri, mai bine de 2 decenii. Berecleanu a fost una dintre cele mai importante stele ale Antenelor, fiind un personaj reprezentativ și cu un public numeros. Plecarea ei a venit ca un șoc pentru fani, cu atât mai mult cu cât fosta prezentatoare a lăsat loc interpretărilor, în mesajul ei de „La revedere!”. Acum, Andreea vrea să-și spună punctul de vedere în instanță!

Imediat după plecarea Andreei de la pupitrul jurnalului de știri de la Antena 1, o altă prezentatoare tv, Sorina Matei, un personaj cu mult mai puțină notorietate și experiență în televiziune, a atacat-o dur. Aceasta a scris un mesaj plin de invective, bazându-se pe o afirmație pe care Andreea Berecleanu nu a susținut-o în public niciodată – aceea că este jurnalist.

”Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio știre. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să știe că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani.”, a spus Sorina Matei, atacând-o și pentru faptul că e o femeie frumoasă. „Berecleanu e o față obsedată de machiaj care vine, citește prompterul și pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de ”jurnalist”, ca și-n emisiuni tv.”, a mai spus ea.

Sorina Matei, trasă la răspundere

„La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu știe ce să zică și nici ce să facă, s-a terminat. Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie știri, materiale, se implică, Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le știu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic așa. Mulți ani. Diferențele sunt uriașe, huge, nici nu încap niciun fel comparații.”, a concluzionat Sorina Matei, aplaudând, deci, transferul Sandrei Stoicescu din emisiunile pe care le modera, la pupitrul știrilor unde va avea doar de citit un prompter.

În urma acestui mesaj, Andreea Berecleanu și-a anunțat duminică publicul că a chemat-o în instanță pe Sorina Matei, jurnalista care a mânjit-o cu noroi.

De asemenea, Andreea Berecleanu a postat pe contul ei de Instagram și faptul că se simte acum mult mai fericită în sânul familiei.