Povestea cu scandalul provocat de ”asistenta” Emily de la ”Acces direct” crește în intensitate, iar tensiunile devin maxime. Cine minte, cine spune adevărul, ce se ascunde în spatele acestei incendiare telenovele, atât de invidiată de posturile concurente ale Antenei 1 din cauza audienței înregistrate?

Amintim că la finalul emisiunii ”Acces direct” de luni, Emilia Burghelea, cea care trebuia să prezinte sponsorii ediției, a avut o intervenţie în care îi spunea Mirelei Vaida că nu mai suportă ca Vulpiţa să fie bătută.

Prezentatoarea emisiunii a părut surprinsă de cele afirmate şi a promis că se va interesa cu privire la cele semnalate de asistenta tv, cu voce tremurândă.

„O agresează? Am înțeles, liniștește-te și tu. Am înțeles, liniștește-te și tu. O să vorbesc imediat…”, a spus Mirela Vaida.

Ulterior intervenţiei din timpul emisiunii, Burghelea a anunţat pe Instagram că îşi prezintă demisia. A postat și o fotografie cu ea plângând de i se scurgea rimelul în bărbie.

Au urmat mai multe declarații ale unor membri ai echipei care realizează show-ul, în care și bătaia încasată de Vulpița, și demisia pe care zicea Emily că și-a dat-o erau negate vehement. Asistenta fusese concediată pentru intervenția făcută în direct, fără să anunțe pe nimeni despre ce zicea ea că aflase de la Vulpița.

Prezentatoarea de la Antena 1 a declarat că în ediția din seara aceasta, marți, 16 iunie, va spune tot adevărul despre această situație.

„Veți afla mâine (n.r. marți) adevăratul motiv pentru care Emily a fost dată afară”, a scris Mirela Vaida într-un comentariu, pe o pagină de socializare.

Vom vedea ce ne va spune Mirela Vaida peste puțin timp, dar iată ce am aflat noi din surse credibile. O acțiune ciudată a asistentei, în care s-ar putea ascunde adevărul unui fapt premeditat.

Duminică, 14 iunie, Emily a invitat-o pe Vulpița, fără Viorel, la un grătar. Vedetuța a plecat de acasă și și-a petrecut câteva ore cu asistenta. Numai ele știu ce au vorbit, ce au pus la cale, cert e că a doua zi, luni, la sfârșitul emisiunii ”Acces direct”, Emily a făcut scena cu ”nu mai suport!”. Nici ea, nici Vulpița nu au discutat nici înainte de emisiune, nici niciodată de când cuplul din Blegești au acaparat studioul Antenei1, că Viorel și-a bătut consoarta, susțin surse din apropierea realizatorilor show-ului. Aceștia nu știu de întâlnirea celor două, iar Emilia nu avea voie să inițieze asemenea întâlniri fără să informeze echipa.

Oricum, circul va continua, chiar dacă asistenta Emily a anunțat că și-a găsit deja job în altă televiziune.