Evenimentul Zilei > Actualitate > CONFLICTE și după încheierea EXATLON. Ce au de împărțit foștii CONCURENȚI
CONFLICTE și după încheierea EXATLON. Ce au de împărțit foștii CONCURENȚI

CONFLICTE și după încheierea EXATLON. Ce au de împărțit foștii CONCURENȚI

După încheierea Exatlon ies la iveală conflicte care au existat între concurenți pe parcursul competiției. Astfel, Alex, fost concurent în echipa „Războinicilor” a vorbit despre tensiunile care au existat între el și coechipierul său Ionuț.

Chiar dacă spre finalul concursului cei doi s-au înțeles foarte bine, Alex a vorbit, într-o emisiune televizată, despre conflictele sale cu Ionuț, unul dintre finaliștii de la Exatlon.

„Au fost momente în care nu m-am recunoscut eu pe mine. Mi-am pus și eu toate defectele în această competiție. În unele cazuri am exagerat sau am încercat să o ridic puțin la un alt nivel. Exatlon este competiția în care poți să te pierzi tu pe tine și revăzând  imagini recunosc că au fost momente în care m-am pierdut eu pe mine.

Când te pierzi tu pe tine, mintea este influențabilă și caută soluția cea mai simplă. Soluția cea mai simplă pentru mine a fost să dau vina pe el sau să aduc în discuție și defectele lui”, a declarat Alex.

“Dădea foarte multe sfaturi bune. Când am ajuns pe insulă l-am luat de mână și i-am spus că îl admir foarte mult și că am încredere în el… Pe mine nu m-a deranjat nimic din ce a făcut Alex. Eu simt omul pentru că am trăit printre atâția oameni și a trebuit să cunosc o mulțime de caractere. Nu mi s-a părut că vrea să se impună, că vrea să fie liderul. Eu am simțit că el își spune punctul de vedere”, a spus, la rândul său, Ionuț.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.