Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Un fost concurent de Exatlon figurează pe lista VICTIMELOR Mineriadei din 1990: „Am fost BĂTUT de polițiști”
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Un fost concurent de Exatlon figurează pe lista VICTIMELOR Mineriadei din 1990: „Am fost BĂTUT de polițiști”

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! Un fost concurent de Exatlon figurează pe lista VICTIMELOR Mineriadei din 1990: „Am fost BĂTUT de polițiști”

Un fost concurent de la Exatlon a devenit cunoscut după ce a participat la ediția din Republica Dominicană. Cu toate acestea, nimenu nu știa până acum că Oltin Hurezeanu a fost una dintre victimele Mineriadelor din 1990.

Potrivit Știrilekanald.ro, numele Oltin figurează pe lista Mineriadei din 1990 și în rechizitoriul realizat de procurori.

Fostul concurent avea 15 ani pe vremea când a fost reținut de polițiști de pe stradă, din zona Televiziunii Române.

„Am fost luat de pe stradă dus la Băneasa, la actuala Academie de Poliție, unde am fost privat de libertate timp de trei zile. Am fost amprentat, fotografiat și reținut doar pentru că minerii le-au strigat polițiștilor că mă știu de pe la Universitate, că aș fi creat probleme acolo.

Ulterior, am fost lăsat să plec, însă mulți dintre cei reținuți au rămas acolo în continuare. În această perioadă, nu s-a știut nimic de mine, părinții mă căutau disperați.

Am fost și lovit de polițiști, doar nu m-au invitat politicos. Totuși, au fost alții care au fost bătuți cu adevărat, eu am scăpat destul de ieftin”, a spus Oltin.

De asemenea, Oltin Hurezeanu a fost în 2002 câștigătorul emisiunii ”Vrei să fii miliardar”, prezentată de Virgil Ianțu.