Evenimentul Zilei > Politica > EVZ TV. Florian Bichir: „PNL câștigă localele, că a început să cumpere primari”
VIDEO

EVZ TV. Florian Bichir: „PNL câștigă localele, că a început să cumpere primari”

Alecu Racoviceanu, Mirel Palada și Florian Bichir au vorbit despre temele care îi frământă pe români în aceste zile de vară. Într-o discuție dezinhibată pe EVT TV, istoricul Florian Bichir a afirmat, cu subiect și predicat, că PNL va câștiga alegerile locale.

Florian Bichir consideră că cel care va câștiga alegerile locale este PNL, pentru că „a început să cumpere primari”. Acesta susține că mesajul politic al PNL în campania electorală nu se va mai centra pe ideea de Ciuma Roșie sau „M..e PSD”.

„PNL-ul nu are decât singura asta joacă. N-o să mai spună „Dăncilă era proastă și Dragnea era corupt și Ciuma Roșie. Am voie să spun, că și Liiceanu a zis că e o figură de stil, „M..e PSD”, nu mai merge. S-a cam terminat.

Și-atunci, PNL o să vină că „Noi am fost salvatorii”. O să-l ia pe Rambo, pe Arafat, în brațe și o să se tatueze toți cu el. Mai bagă sperietura asta și atunci, pe val de emoție, că au început și PNL-ul, o să câștige alegerile locale.

Iar la PSD, dacă n-ai decât Ciolacu și nu-l antrenezi, n-ai mesaj. Ce o să spui? Nu vor fi mesaje pentru PSD”, a declarat Florian Bichir.

Alecu Racoviceanu susține că tema COVID-ului va fi tema centrală a campaniei electorale. Iar, în ciuda evidențelor, PNL va încerca să arunce toate „sincopele” în curtea PSD.

„Eu cred, totuși, că PNL-ul va merge pe acest mesaj, că sincopele sunt din cauza PSD-ului, inclusiv cele legislative. Adică, negând faptul că mai erau câteva ore să schimbe Starea de Urgență cu Alerta, inversă, să prelungească, și ignorând acest fapt… E un mesaj complicat, dar…

(…) Dar cum să te prezinți Salvatorul Populației, când în fiecare zi, la blestemata asta de oră 13.00, că a ajuns ora asta pavloviană deja, la 13.00 toți suntem cu ochii după un telefon, după o tabletă, să vedem câți bolnavi, câte teste…”, a spus Alecu Racoviceanu.

Florian Bichir a creionat dintr-o singură tușă un clip electoral, marca PNL. Acesta susține că emoția e cea care aduce voturi.

„A zis Mirel (Curea, n.e.), și n-a zis-o el, au zis-o alții înaintea lui, poate nu la fel de inteligenți: „Votul, întotdeauna, se câștigă emoțional”. Faci un superclip frumos, cu COVID-ul, cu morții, cu numărul, cu BIP-BIP, „iată în State, iată în Italia” și la noi 2000. Printre ele intercalezi mutra lui Velea, lui viitorul Bam-Bam, și te duci în 30%, că nu ai nevoie de mai mult. Ai înțeles? Ce, Doamne iartă-mă, eu să te învăț cum se face asta?”, s-a întrebat retoric Florian Bichir.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: