Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. Bucureștiul, între mândria de „fiu al citadelei” și bătaia de joc a autorităților
Evz.TV. Bucureștiul, între mândria de „fiu al citadelei” și bătaia de joc a autorităților

Evz.TV. Bucureștiul, între mândria de „fiu al citadelei” și bătaia de joc a autorităților

La capitolul motive pentru care Bucureștiul este iubit de români, Capitala stă foarte prost, doar parcurile și mândria de a fi bucureștean get beget figurând în topul preferințelor. Când vine vorba despre topul negativ al lucrurilor care îi enervează pe localnici la propriul lor oraș, lista e mult mai lungă: infrastructură la pământ, mizerie, trafic infernal sau neimplicare a autorităților în treburile administrative sunt doar câteva din elementele pe care bucureștenii le consideră „de notorietate” pentru un București urât.

Este sau nu Bucureștiul cel mai iubit oraș din România? Reporterul Evenimentul Zilei a luat pulsul străzii și a aflat cu stupoare că singurele motive de „mândrie” pentru bucureșteni, atunci când vine vorba despre orașul lor, sunt parcurile și calitatea de… fiul al marii citadele. În rest, la capitolul minusuri, Capitala noastră excelează; de la gropile din asfalt, mari cât roata carului, la traficul de coșmar, ineficiența autorităților care nu păstoresc așa cum ar trebui treburile orașului și până la transportul în comun.

Vezi mai jos un material video cu ce cred românii despre București

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: