Pe înregistrare, ce pare făcută dintr-o altă dronă decât cea care atacă, se vede cum prima mașină din convoiul în care generalul Qassim Soleimani, aflat pe lista de teroriști a Uniunii Europene, se deplasa de la aeroportul internațional din Bagdad, însoțit de Abu Mehdi al-Mouhandis, numărul doi al coaliţiei Hashd al-Shaabi.

După ce sunt lovite cu rachete vehiculele, se poate vedea cum o parte dintre ocupanți încearcă să fugă pe un câmp din apropiere pentru a se salva, dar sunt loviți de o altă ploaie de rachete.

Filmarea, făcută din aer, se încheie înainte ca toți cei aflați în convoi să fie doborâți, dar moartea șefului operațiunilor militare ale Iranului peste hotare a fost stabilită ulterior pe baza mai multor indicii, printre care și o bijuterie pe care Qassim Soleimani obișnuia să o poarte.

Citește și:

Trump lovește Iranul! Un general de rang înalt iranian și un comandant al milițiilor irakiene, uciși de rachete americane pe aeroportul din Bagdad

Corpul generalului Soleimani, identificat datorită inelului. Imagini şocante în articol

Generalul Soleimani, ucis de SUA, „un amestec între James Bond, Erwin Rommel și Lady Gaga”

Iranul caută scandal și dă peste un război! Editorial de Dan Andronic

Generalul, denumit și „Shadow Comander” al regimului iranian, A REFUZAT să deschidă o scrisoare de la CIA! CONFLICT LA NIVEL ÎNALT

RĂZBOI ÎN ORIENT! Shadow Comander se pregătește să atace Israelul

S-a TRECUT la AMENINŢĂRI! Răspunsul Iranului pentru Trump, în stilul serialului „Game of Thrones. Generalul Soleimani: „Te voi înfrunta!”

Te-ar putea interesa și: