Evenimentul Zilei > Politica > Eugen Teodorovici NU i-a comunicat încă lui Dragnea ce VREA să schimbe. „Ştiţi ca cineva să-mi fi închis vreodată gura sau…”
Eugen Teodorovici NU i-a comunicat încă lui Dragnea ce VREA să schimbe. „Ştiţi ca cineva să-mi fi închis vreodată gura sau…”

Eugen Teodorovici NU i-a comunicat încă lui Dragnea ce VREA să schimbe. „Ştiţi ca cineva să-mi fi închis vreodată gura sau…”

Declrații surprinzătoare ale senatorului PSD Eugen Teodorovici, propus pentru funcţia de ministru al Finanţelor. Acesta a precizat, vineri, că la ministerul pe care îl va conduce va lua "ce măsuri se justifică", menţionând că o comunicare mai bună va duce la soluţii mai bune.

Întrebat dacă are mână liberă să adopte ce măsuri doreşte la Ministerul Finanţelor, Teodorovici a răspuns: "Ce măsuri se justifică".  "Ştiţi ca cineva să-mi fi închis vreodată gura sau să-mi fi legat mâinile să nu pot să fac ceva dacă cred că e bun acel lucru?", a adăugat Teodorovici.

El a subliniat că, atunci când a avut argumente în Comisia de buget finanţe din Parlament, unele decizii ale Guvernului s-au modificat, potrivit agerpres.ro.

"Atunci când am avut argumente la nivelul Comisiei de buget-finanţe, am avut punctul meu de vedere, aţi văzut că de fiecare dată în Parlament unele decizii din partea Guvernului s-au modificat pentru că au fost argumente. Poate a fost acea lipsă de comunicare pe care toţi am invocat-o de-a lungul timpului şi din partea Executivului şi din partea Parlamentului şi de multe ori şi din partea partidului. Deci, eu zic că o comunicare mai bună va duce la soluţii mai bune", a mai spus Eugen Teodorovici.

Teodorovici nu a discutat cu Dragnea ce vrea să schimbe!

Întrebat dacă i-a comunicat liderului PSD Liviu Dragnea măsurile pe care doreşte să le schimbe, Teodorovici a susţinut că nu a avut discuţii cu acesta. "Nu, nu am discutat ce vreau eu să fac sau ce vreau să schimb. S-a stabilit un principiu de comunicare. Deci, am o propunere, am o măsură, aduc argumentele necesare şi de o parte şi de alta, nu numai a mea şi după aceea măsura se ia la nivelul Executivului", a subliniat Teodorovici.

În legătură cu criticile preşedintelui Klaus Iohannis, Teodorovici a spus: "Nu mă duc cu nicio explicaţie, că nu dau explicaţii nimănui".

"Eu cred că este normal să fie aşa, ca măsurile pe care eu, ca ministru de Finanţe, şi alţi oficiali din Guvern le vor lua să fie cele pe care piaţa le aşteaptă. Nu pot să dau explicaţii în faţa nimănui. Discuţii, consultări vor fi dacă există dorinţă în acest sens, cu mare drag", a mai spus Teodorovici.