Evenimentul Zilei > Actualitate > Este REÎNCARNAREA posibilă? Mărturia EMOŢIONANTĂ a unui soţ care şi-a pierdu soţia, dar a recuperat-o într-o altă formă
Este REÎNCARNAREA posibilă? Mărturia EMOŢIONANTĂ a unui soţ care şi-a pierdu soţia, dar a recuperat-o într-o altă formă

Este REÎNCARNAREA posibilă? Mărturia EMOŢIONANTĂ a unui soţ care şi-a pierdu soţia, dar a recuperat-o într-o altă formă

Doctorul Eben Alexander, neurochirugul care susţină că a văzut Raiul, în timp ce era în comă, vine cu o nouă poveste prin care încearcă să arate lumii ce se întâmplă cu sufletul după moarte.

Eben Alexander a relatat cazul unui bărbat, Don, care şi-a pierdut soţia, Lorraine, după 21 de ani de căsnicie. Don susţine că soţia sa era o persoană foarte spirituală. După decesul ei, bărbatului i-a fost greu să rămână în aceeaşi casă în care a locuit cu Lorraine, motiv pentru care a dorit iniţial să se mute, dar nu a avut tăria necesară să ducă mai departe procesul.

Într-o zi, stând în grădină, Don a remarcat un fluture dintr-o specie care este văzută extrem de rar în America de Nord. De regulă, acea specie de fluturi apare într-un anumit moment al anului, însă acesta apăruse în afara sezonului şi era singur. Insecta a rămas în grădina lui Don toată ziua, iar bărbatul a zărit-o şi în ziua următoare, scrie Daily Mail.

Apariţia fluturelui i-a dat lui Don o senzaţie de linişte, astfel că a reuşit să găsească forţa necesară pentru a începe să împacheteze din lucrurile soţiei. A fost momentul în care Don a descoperit că Lorraine avea o pasiune pentru fluturi, imaginea insectei apărând pe multe dintre lucrurile ei, de la haine, până la bijuterii.

Ulterior, Don a pelcat de acasă, iar după câteva săptămâni, a decis că este momentul să se despartă definitiv de Lorraine şi să îi împrăştie cenuşa. A apelat la un prieten, pe care l-a rugat să îl lase să depună ultimele rămăşite ale soţiei sale pe proprietatea pe care acesta o deţinea. A împrăştiat cenuşa lângă un copac, pe care l-a găsit cu ajutorul unui fluture, acelaşi din specia pe care o găsise în grădină şi pe care l-a zărit zburând în preajma copacului.

După această experienţă inedită, Don este convins că Lorraine s-a reîncarnat într-un fluture şi a vegheat asupra sa în acea periodă grea din viaţa lui.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: