Evenimentul Zilei > Actualitate > Era prea GRASĂ ca să facă sex, aşa că a slăbit. Acum arată pur şi simplu SPLENDID, nu mai scapă de bărbaţi
Era prea GRASĂ ca să facă sex, aşa că a slăbit. Acum arată pur şi simplu SPLENDID, nu mai scapă de bărbaţi

Era prea GRASĂ ca să facă sex, aşa că a slăbit. Acum arată pur şi simplu SPLENDID, nu mai scapă de bărbaţi

O tânără de 22 de ani, diagnosticată cu obezitate morbidă, a reușit performanța de a slăbi de la 146 la 63 de kilograme, după ce partenerul ei de viață i-a reproșat că viața lor sexuală are de suferit din cauza burții ei prea mari, relatează Daily Star.

Încă din copilărie, Paige Way a fost o persoană grăsuță, iar în adolescență era gratulată, adesea, cu "complimente" de genul "Uite cât de grasă e!". Și nici atunci când a rupt un șezlong, la un grătar în familie, Paige nu a considerat că e cazul să ia măsuri și să slăbească.

Meniul tinerei cuprindea, în mod regulat, sandvișuri cumpărate de la magazin, biscuiți, ciocolată și 2 litri de Coca Cola. Iar atunci când ajungea la McDonald's, ceea ce se întâmpla frecvent, meniul ei cuprindea doi burgeri și două porții de cartofi prăjiți, o înghețată McFlurry și un milkshake mare.

Anul trecut, la doar 21 de ani, Paige ajunsese să cântărească nu mai puțin de 146 de kilograme, iar medicii au diagnosticat-o cu obezitate morbidă, avertizând-o că, dacă nu va renunța la băuturile carbogazoase, va rămâne fără dantură.

"În sufletul meu, știam că sufăr din cauza greutății, dar era greu să recunosc. Eram obosită și fără vlagă mereu, pe stradă trebuia să mă opresc să-mi trag răsuflarea, iar picioarele erau pline de bășici din cauza greutății corpului", povestește Paige.

Dar niciunul dintre aceste motive n-au fost suficiente pentru a o convinge pe Paige să înceapă o dietă drastică.

"Eram într-un weekend romantic, cu prietenul meu, pentru a sărbători aniversarea lor de un an, când mi-a spus că din cauza burții mele e greu să mai facem sex. Am fost oripilată de-a dreptul, dar a fost imboldul de care aveam nevoie pentru a lua măsuri. Așa că, în iulie 2013, m-am despărțit de el și am început o dietă drastică, în urma căreia am slăbit la jumătate. Dar a fost înfiorător, iar după trei luni am decis să slăbesc într-un mod mai sănătos și, în următoarele nouă luni am mâncat porții mici de mâncare sănătoasă și, combinat cu exercițiile fizice, am ajuns la 82 de kilograme", își continuă mărturisirile Paige, care între timp a ajuns să cântărească 63 de kilograme.

Însă, faptul că acum este mult mai slabă i-a adus și o serie de dezavantaje, prietenele ei fiind invidioase că acum se află în centrul atenției oriunde merge.

"Când ies în oraș, bărbații întorc capul de mine. Într-un final mă simt bine în pielea mea și îmi place să-mi arăt corpul. Dar am prietene care au venit și mi-au spus că nu mai pot ieși cu mine pentru că primesc toată atenția de care se bucurau doar ele până acum", conchide Paige.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: