Evenimentul Zilei > Actualitate > Update. Ucigașul câinelui spânzurat în București va sta în arest 30 de zile. Cine este individul
Update. Ucigașul câinelui spânzurat în București va sta în arest 30 de zile. Cine este individul

Update. Ucigașul câinelui spânzurat în București va sta în arest 30 de zile. Cine este individul

Individul care a spânzurat un câine la Gara de Nord, arestat preventiv.

UPDATE. 17.10. Bărbatul care a spânzurat câinele de o țeavă de gaz a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru infracțiunea de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

UPDATE 10:45 – 5 ianuarie 2019. Ucigașul care a spânzurat un câine de o țeavă de gaz la Gara de Nord a fost reținut de poliție. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, om al străzii. O cameră video a dat de gol ucigașul fără adăpost.

Reținut pentru 24 de ore și adus la audieri aseară, nu a oferit o explicație coerentă. Pe aprcursul zilei de azi va ajunge în fața unui judecător, care va decide dacă este cazul ca individul să rămână pentru 30 de zile în spatele gratiilor.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Un câine a murit în chinuri, în centrul Capitalei, spânzurat de o țeavă de gaze a unui bloc. Grozăvia pare să fie „opera” unor teribiliști, spun surse judiciare, care au transformat sărbătoarea trecerii dintre ani într-un eveniment macabru. Poliția Capitalei este pe urmele făptașilor.

La o zi după ce o cățelușă a fost rănită grav de o petardă, în Satu Mare, un alt caz monstruos de cruzime asupra animalelor a fost înregistrat în București. Un câine a fost găsit spânzurat de țeava de gaze a unui bloc din zona centrală a Capitalei.

Surse judiciare au precizat că sunt suspectați mai mulți tineri care au participat la o petrecere în zonă și au încheiat cheful de după trecerea dintre ani cu această faptă inimaginabilă.

În urma acestui incident, Poliția Capitalei a transmis că oamenii legii au declanșat o anchetă pentru descoperirea autorului sau autorilor ororii.

„Ieri, 3 ianuarie 2020, în jurul orelor 12.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o țeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1. Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic și Sănătate pentru Animală. Polițiștii Secției 1 continuă cercetarile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intentie, fără drept”, a transmis Poliția Capitalei, pentru EVZ.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: