Evenimentul Zilei > Social > Enigme din munții Buzăului, noi imagini senzaționale – “Ținutul Anei – ținutul misterelor”
Enigme din munții Buzăului,  noi imagini senzaționale – “Ținutul Anei – ținutul misterelor”

Enigme din munții Buzăului, noi imagini senzaționale – “Ținutul Anei – ținutul misterelor”

Filmările din Munții Buzăului surprind noi întâmplări greu de explicat. Când au fost începute cercetările în zona sacră a munților Buzăului, acum ceva ani în urmă, echipa interdisciplinară a fost întâmpinată de o mulțime de povești incredibile, unele având un tipar, altele fiind doar frânturi dintr-un întreg de mult uitat iar unele relatări, puține ce-i drept, erau pur și simplu năucitoare.

Proiectul cinematografic “Ținutul Anei – ținutul misterelor” a pornit de la dorința de a descoperi și prezenta sanctuarele de piatră, petroglifele, fenomenul magic al sacralității și al continuității spirituale și de populație din munții Buzăului, un loc unic și foarte important în istoria și în formarea poporului român. Fenomenele inexplicabile ce se manifestă cu precădere în zona siturilor arheologice, a anticelor altare săpate în piatră și acoperite cu simboluri ciudate dar nu numai, un sincronism des întâlnit în întreaga lume de către arheologi, erau și ele luate în calcul dar că într-un anumit procent, destul de mic. Cercetarea fenomenelor inexplicabile se face în acest proiect cu încăpățânare și cu toată tehnologia ce producătorul și-o permite și, prin urmare, sunt surprinse în premieră, manifestări  ale unor fapte despre care terminologia științifică se pare că este săracă ori nepregătită să le descrie, nicidecum să le înțeleagă. 

Fenomene în jurul altarelor sacre și Cătunului Călugărițe.

În lunile aprilie-mai ac. s-a desfășurat, cu aceeași discreție, o altă sesiune amplă de cercetare și filmare în zona altarelor sacre din munții Buzăului iar o parte din imaginile surprinse au făcut subiectul de studiu la care se caută încă răspuns. Vezi aici ce a surprins camera foto și video a echipei ”“Ținutul Anei – ținutul misterelor”

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: