Scrisoarea rarisimă care are imprimată pe ea și sigla Casei Albe nu a ajuns niciodată la destinatar și a fost scoasă la licitație în 2016.

Se pare că aceasta este dovada supermă că Mary a fost amanta lui John F. Kennedy. Totodată, relația lor era știută de multă lume și nu a fost o surpriză atunci când a fost și ea ucisă, la scurt timp după asasinarea președintelui.

FOTO: 12 octombire 1964. Mary a fost împuşcată în cap. Arma crimei nu a fost găsită niciodată şi s-a zvonit că a fost ucisă pentru că ştia prea multe despre afacerile politice ale amantului ei, preşedintele John F. Kennedy. Femeia era căsătorită cu ofiţerul Cord Meyer, iar JFK poza în soţul perfect al lui Jackie O

„De ce nu părăsești măcar o dată suburbia – vino să mă vezi – ori aici, ori la Cape săptămâna viitoare, ori în Boston, pe 19. Știu că nu e înțelept, e irațional și că poate o să urăști ideea – dar poate nu o s-o urăști și eu o să iubesc asta! Tu spui că e mai bine pentru mine să nu primesc tot ce vreau. După toți acești ani ar trebui sămi oferi un răspuns mai iubitor decât ăsta. De ce nu spui pur și simplu DA?”, a scris al 35-lea președintele SUA care, deși era căsătorit cu Jacqueline Kennedy Onassis (Jackie), era îndrăgostit până peste cap de frumoasa Mary.