Evenimentul Zilei > Monden > Emoții puternice pentru un concurent de la Chefi la Cuțite. Își crește singur cei doi copii și a izbucnit în lacrimi când i-a văzut în platou
Emoții puternice pentru un concurent de la Chefi la Cuțite. Își crește singur cei doi copii și a izbucnit în lacrimi când i-a văzut în platou

Emoții puternice pentru un concurent de la Chefi la Cuțite. Își crește singur cei doi copii și a izbucnit în lacrimi când i-a văzut în platou

Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu își crește singur cei doi copii după ce soția sa a plecat de acasă. Talentatul bucătar a oferit pentru prima dată detalii despre viața personală în semifinala competiției.

Semifinala Chefi la Cuțite ,a fost una încărcată de emoție. Cei nouă concurenți rămași în competiție au primit mesaje de la familie și prieteni și chiar i-au revăzut pe cei dragi pe platoul de filmare.

Emoții mari

Pentru Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Chef Cătălin Scărlălescu momentul a fost unul deosebit. El și-a revăzut cei doi copii și, pentru prima dată în emisiune, a izbucnit în lacrimi.

Bucătarul nu a oferit până marți seara detalii din viața personală. În semifinală și-a dechis însă sufletul. El a mărturisit să își crește singur copiii, după ce partenera sa i-a părăsit. A câștigat custodia copiilor și a spus că nu știe exact unde se află în acest moment mama micuților.

Adrian Stroe este unul dintre cei mai puternici concurenți. A realizat în toate etapele farfurii spectaculoase și a obținut punctaje mari. Are șanse mari să ajungă în finala competiției.

Își crește singur copiii

El a mărturisit că momentul în care și-a văzut copiii intrând în platou a fost unul extrem de emoționant pentru el. La testimoniale, Adrian Stroe a povestit cum își crește singur copiii. El are parte de sprijinul familiei sale și spune că tot ceea ce a face este pentru copiii săi.


„Îi cresc eu.  Mă ajută mama, sora și bona. Soția, momentan, nu știu unde este. Din ce am înțeles acum o perioadă bună de timp, era prin Germania. Când o să vină în țară are dreptul să-i vadă, Doamne ferește, nu se pune problema. Poate să-i și ia o zi, două, fără probleme. Custodia este la mine. A avut ceva probleme fosta mea soție și cred că a înțeles că oricum îi câștigam prin lege.”, a explicat Adrian Stroe, în semifinala Chefi la Cuțite, potrivit spynews.ro. 

Ultimele două zile ale competiției se anunță extrem de disputate. Miercuri seara vor fi două jurizări de foc în urma cărora se vor decide cei trei finaliști. Joi seara va fi marea finală.