Tragedia momentului în România! S-a stins din viață unul dintre cei mai renumiți bucătari. Doliu la Chefi la cuțite
- Ramona Rotaru
- 3 mai 2022, 19:48
Este doliu în echipa de la „Chefi la cuțite”. Unul dintre cei mai buni bucătari care a făcut parte din show a murit. Anunțul a fost făcut chiar de una dintre fiicele regretatului chef.
Lino Bucci, unul dintre bucătari care au reușit să impresioneze juriul „Chefi la cuțite”, a murit. Anunțul a fost făcut de una dintre fiicele sale, Mayla, care a postat marți pe rețelele de socializare un mesaj pentru tată său, trecut acum în neființă.
„Adio, tati. Te iubesc pentru totdeauna. Vei găti pentru îngeri de acum înainte, inima mea”, a scris fiica lui Lino Bucci pe contul său de Instagram.
Tânăra nu a precizat motivul morții tatălui său, însă postarea sa a avut parte de multe reacții din partea tuturor celor care au avut ocazia să îl cunoască personal, fie l-au văzut în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”. Mulți dintre aceștia au încurajat familia îndoliată.
Lino Bucci s-a stins din viață. Este doliu în echipa „Chefi la cuțite”
Jurații de la „Chefi la cuțite” au avut ocazia să îl cunoască pe Lino Bucci în 2019, în ediția dedicată familiilor. Atunci când acesta a făcut senzație în bucătărie alături de soția și cele două fiice ale sale. Ei au reușit să facă spectacol în fața chefilor atât cu vocea, cât și cu preparatul lor: ouă în două consistențe cu fondue de parmezan, fructe de pădure și crumble. Aceștia au ajuns în echipa mov, cea a lui Sorin Bontea.
„La nivelul ăsta cu familii nu prea te aștepți să vii cu bunica, cu mătușa, să faci creveți cu sos de parmezan și cu crumble”, a spus chef Florin Dumitrescu la momentul respectiv.
Lino Bucci avea o familie extrem de frumoasă, construită alături de o româncă. Împreună aveau două fiice, Chiara și Mayla, care îl priveau pe tată lor ca pe un exemplu demn de urmat în viață.
Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a avut o carieră impresionantă. Timp de 20 de ani a condus un restaurant renumit, însă ulterior a decis să facă o schimbare radicală. A plecat în Italia și a început viața de la zero, deschizând propriul său restaurant în peninsulă.