Evenimentul Zilei > Actualitate > Șefii de la Antena 1, în stare de șoc. Vedeta a spus ADIO emisiunii
Șefii de la Antena 1, în stare de șoc. Vedeta a spus ADIO emisiunii

Șefii de la Antena 1, în stare de șoc. Vedeta a spus ADIO emisiunii

Atunci când se dădea ca sigură întoarcerea Simonei Gherghe pe micul ecran, după ultima vizită făcută la Antena 1, iată că prezentatoare și-ar fi anunțat deja șefii că nu mai dorește să prezinte „Acces Direct”  

Potrivit unor voci din Trustul Intact, vedeta și-a anunțat șefii că nu se va mai întoarce să prezinte emisiunea difuzată de Antena 1, și că își dorește un alt format.

În urmă cu o săptămână, Simona Gherghe a anunțat într-o emisiune la Antena Stars, că nu știe când se va întorce și în ce formulă. Vedeta s-a retras de pe sticlă în luna martie, la câteva luni după ce a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil.

În luna mai, Simona Gherghe a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de doi ani, Ana Georgia. Prezentatoarea este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. Simona Gherghe se bucură acum de concediu de maternitate, însă este printre puținele mămici celebre care a avut curajul să vorbească și despre greutățile care se ivesc atunci când ai doi copii. La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai întâi știri, la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul Atunci când se dădea ca sigură întoarcerea Simonei Gherghe pe micul ecran, după ultima vizită făcută la Antena 1, iată că prezentatoare și-ar fi anunțat deja șefii că nu mai dorește să prezinte „Acces Direct”, scrie cancan.ro.