Din juriu va mai face parte Beatrice Rancea și Cocuța (Andra Eugenia Gheorghe).

Emisiunea va fi adresată tuturor celor îndrăgostiți de dans, de adrenalină competiție și de frumusețea unui show total.

“Să încep colaborarea cu Kanal D este că și cum aș începe o nouă relație romantică. Eu sunt genul de om care, atunci când se aruncă în ceva, o face fără rezerve, așa că tot ce pot să va spun este să vă țineți bine că aterizez! Colegi noi, producători, regizori, echipă nouă de filmare… abia aștept să îi cunosc pe toți și abia aștept să pornim în aventura <Îmi place dânsul>. Este exact emisiunea la care am visat dintotdeauna“, spune Emil Rengle.

Cu o poveste de viață extraordinară, în America, Emil a avut ocazia să o întâlnească pe coregrafa lui Beyonce – Sheryl Murakami – și a avut parte de experiențe care îi vor consolida traseul profesional.

Rengle a realizat coregrafii pentru celebri artiști internaționali, precum INNA, Lil Wayne, Ne-Yo, Fifth Harmony și Alexandra Stan, Emil Rengle a devenit cel mai râvnit și influent tânăr dansator român.

„Spun asta de fiecare dată când se ivește ocazia: fără dans, nu aș fi cine sunt, nu aș ști cine sunt și, cu siguranță, nu aș fi cine sunt azi”, declară Emil Rengle.

Tanarul artist îi îndeamnă pe toți cei care își doresc să își urmeze visul și să își demonstreze talentul să se înscrie la castingul pentru competiția care se va desfășura în toamnă, în cadrul show-ului „Îmi place dânsul”.

„Sunt nerăbdător să descopăr dansatori excepționali, să mă laș inspirat și purtat de poveștile lor. Caut oameni talentați, dansatori cu vise, personalitate și curaj. Audițiile sunt încă în desfășurare, așa că, dacă îți dorești să ai o șansa în care să  arati lumii cine ești și cât iubești dânsul, acum este momentul tău!”,mai spune artistul, potrivit cancan.ro

Te-ar putea interesa și: