Evenimentul Zilei > Politica > Emil Boc: Am vizitat-o pe doamna Ridzi, starea sa de sănătate nu e bună
Emil Boc: Am vizitat-o pe doamna Ridzi, starea sa de sănătate nu e bună

Emil Boc: Am vizitat-o pe doamna Ridzi, starea sa de sănătate nu e bună

Fostul premier Emil Boc a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că i-a făcut o vizită Monicăi Iacob Ridzi, în cursul zilei de marţi, la Secţia exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, aceasta fiind internată la infirmerie din cauza stării de sănătate.

El a spus despre fosta sa colegă de partid şi de guvern că a constatat că nu are "chiar deloc" o stare de sănătate bună, Monica Iacob Ridzi fiind internată la infirmeria penitenciarului. Întrevederea lui Emil Boc cu fostul său ministru al Tineretului a durat o oră şi jumătate, timp în care au discutat diverse probleme legate de sănătatea Monicăi Iacob Ridzi şi despre familia sa.

"Am vizitat-o, marţi, pe doamna Ridzi, la Secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, conform procedurilor legale, cu o cerere aprobată de conducere. Din nefericire, starea sănătăţii nu este foarte bună, nu este bună chiar deloc şi sper să aibă şansa să îşi trateze sănătatea pentru că are nevoie de sprijin medical, este internată la infirmerie. Am stat în jur de o oră şi jumătate în care am discutat aspecte, în special, de familie, de sănătate, de probleme, de relaţia cu familia şi cu ce o putem ajuta în aceste momente mai dificile, dată fiind şi situaţia sănătăţii şi a familiei, în condiţiile în care are doi copii mici", a spus Emil Boc, într-o conferinţă de presă.

Emil Boc a mai menţionat că Monica Iacob Ridzi are dreptul la patru vizite lunare şi că a decis, de comun acord cu soţul acesteia, ca una dintre persoanele care o vizitează să fie el. Emil Boc a precizat că va face ceea ce îi va sta în putinţă pentru a ajuta o fostă colegă într-un moment dificil. "Cu ce pot, uman, să ajut, voi face totdeauna pentru oricine şi cu atât mai mult pentru un fost coleg din Guvern" a adăugat el, menţionând că nu i-a dus fostului ministru niciun pachet deoarece aceasta are dreptul la un singur colet pe lună, care i-a fost dus deja de familie.

El a mai precizat că Monica Iacob Ridzi urmează să facă o serie de analize mai amănunţite, dată fiind starea sa de sănătate.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: