Evenimentul Zilei > Actualitate > O elevă din Craiova a SĂRIT de la ETAJ, pentru a CHIULI de la oră fără a fi PRINSĂ de PROFESOR
O elevă din Craiova a SĂRIT de la ETAJ, pentru a CHIULI de la oră fără a fi PRINSĂ de PROFESOR

O elevă din Craiova a SĂRIT de la ETAJ, pentru a CHIULI de la oră fără a fi PRINSĂ de PROFESOR

O elevă de clasa a XI-a din Craiova a sărit de la etajul 1 al liceului unde studia, după ce a încercat să chiulească, dar s-a întâlnit cu profesorul cu care urma să aibă ora, pe holurile școlii.

Adolescenta a fost transportată de urgență la spital imediat după incident, pentru investigații medicale, informează Libertatea

“Eleva a încercat să chiulească şi s-a întâlnit cu profesorul de serviciu, iar de teama să nu dea explicaţii a sărit pe geam. A crezut că nu va păţi nimic, pentru că jos era iarbă”, a declarat Lavinia Craiovenu, inspector-şef la ISJ Dolj.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, condusă de Inspectoratul Școlar Județen, pentru a se stabili exact circumstanțele în care a avut loc acest incident. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.