Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea: „Dan Voiculescu ştia despre Ponta că a fost ofiţer acoperit”
Elena Udrea: „Dan Voiculescu ştia despre Ponta că a fost ofiţer acoperit”

Elena Udrea: „Dan Voiculescu ştia despre Ponta că a fost ofiţer acoperit”

Liderul PMP a declarat, la Realitatea TV, că este convinsă că Dan Voiculescu ştia că Victor Ponta a fost ofițer acoperit, explicând și de ce este periculos ca acesta să ajungă președinte al României.

"Traian Băsescu e obligat pentru toţi cei care au crezut în el timp de 10 ani, pentru toţi românii care i-au fost alături, să spună, pentru viitorul românilor, lucrurile pe care le ştie despre candidaţi şi care i-ar face pe aceşti candidaţi să nu fie pregătiţi să ocupe această funcţie de şef al statului. Pentru cine mai avea nevoie să fie convins că Victor Ponta e un om imoral, care minte cum respiră, aceasta este încă o dovadă", a comentat Elena Udrea în legătură cu dezvăluirile șefului statului.

Liderul PMP a precizat și care este, în viziunea sa, pericolul ca Victor Ponta să devină preşedinte.

"De ce e Victor Ponta periculos ca preşedinte? El va reprezenta interesele celor care îl şantajează, care ştiu ce a făcut Victor Ponta ca ofiţer acoperit. Îmi pun problema de ce Victor Ponta a stat în genunchi în faţa lui Voiculescu. Eu sunt convinsă că Voiculescu ştia despre Ponta că a fost ofiţer acoperit, de aici şi slugărnicia lui faţă de Voiculescu şi Antena 3. Pot eu să mă întreb de ce Ponta susţine interesele Lukoil în România? De unde ştiu eu că undeva, cineva a apăsat pe un buton şi i-a spus că acum trebuie să susţină aceste interese? Întotdeauna ne vom întreba dacă ce face Victor Ponta este pentru că aşa crede şi aşa e bine pentru ţară în opinia lui sau este pentru că alte interese economice, particulare îi dictează să facă într-un anumit fel", a conchis Udrea.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: