Evenimentul Zilei > Monden > Efectul neașteptat al rupturii din Casa Regală. Oamenii au luat cu asalt locul
Efectul neașteptat al rupturii din Casa Regală. Oamenii au luat cu asalt locul

Efectul neașteptat al rupturii din Casa Regală. Oamenii au luat cu asalt locul

Suvenirurile oficiale de la nunta regală a Ducelui și Ducesei de Sussex au dispărut din magazinul online al Casei Regale din Marea Britanie

Cupe, farfurii, caschete și alte amintiri britanice cu imaginea lui Harry și Meghan au dispărut complet de pe site-ul Casei Regale, după ce în urmă cu doar câteva zile ajunseseră la prețuri promoționale. Suvenirurile mai puteau fi găsite și în magazinele din Windsor, unde se află reședința de vară a monarhilor britanici.

Conform revistei „Hello”, căutările pentru termenul „Sussex” arată acum zero rezultate pe magazinul online care vinde mărfurile regale. O cutiuță pentru pastile, redusă de la 35 de lire sterline la 10, precum și o cană, al cărei preț era redus de la 19,95 lire la 10, erau încă pe stoc în urmă cu câteva zile, dar acum nu mai există nici un suvenir marca Harry și Meghan.

Purtătoarea de cuvânt oficială a magazinului spune că dispariția produsele cu marca Sussex are legătură cu faptul că aceste suveniruri au fost realizate doar pentru a sărbători o „ocazie specifică”.

„Gama de porțelanuri creată pentru a celebra nunta Ducelui și a Ducesei de Sussex s-a epuizat”, a fost declarația oficială a magazinului online.

Cu toate acestea, o mulțime de suveniruri care sărbătoresc „ocazii specifice” anterioare sunt încă disponibile pe site, inclusiv cele pentru celebrarea vârstei de 70 de ani a Prințului Charles 70, din noiembrie 2018.

Dispariția suvenirurilor au legătură cu decizia Ducelui și Ducesei de Sussex de a renunța la funcțiile legate de Casa Regală a Marii Britanii.