Vă redăm integral mesajul deputatului Elena Udrea:

"Povestea "Cioloş – cenzurat la TVR" este o făcătură a Sistemului, care lansează tot felul de petarde pentru a-l victimiza pe unicul Prim-ministru pe care România poate, trebuie şi merită să-l aibă după 11 decembrie. 😛
Să facem un calcul – Cioloş s-a dus la Viaţa Satului să le spună românilor de ce nu a dat subvenţii agricole timp de 8 luni în 2016. Un mesaj genial care ar fi fost văzut, în cel mai bun caz, de 100.000 de români.
Acum, toţi românii au văzut cum săracul de Cioloş a fost cenzurat şi nu l-au lăsat pe el nenorociţii de politruci puşi de PSD să spună ce ar face pentru agricultura românească. Nu 100.000 de oameni, ci milioane de români au văzut asta.
Este, de fapt, o campanie de potenţare a lui Cioloş prin transformarea TVR în ţintă, cu bună-ştiinţă din partea celor care sunt decidenţi în televiziunea publică. Numai orbii nu au văzut că, în ultimul an, TVR a fost folosit ca şi canal de propagandă a Sistemului în folosul unui Guvern care nu s-a remarcat prin nimic" a scris acesta pe Facebook.