Asociația „Tineri pentru Tineri” a declanșat desfășurarea proiectului numit  „Pentru fete și băieți”, prin care 150 de diriginți de la clasele a șaptea și a opta au fost instruiți să coordoneze activități cu elevii despre educație sexuală.

Mai mult decât atât, doi profesori de la o școală din Ilfov au fost de acord cu afirmația „Consider că materialele pornografice contribuie la creșterea nivelului de informare a celor ce le utilizează.” 

În cadrul acestui proiect sunt vizați copiii cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani. Proiectul este finanțat de Kaufland, cu sprijinul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile și este promovat de site-ul Recorder.ro, informează Active News

Materialul publicat pe Recorder a stârnit reacțiile părinților, aceștia fiind îngroziți de imaginile în care copii de 10 ani sunt evident stânjeniți când li se vorbește despre „ejaculare”, „organe genitale” și homosexualitate.

Președintele Platformei Împreună, Mihai Gheorghiu, a spus că miza ideologiei de gen este „cucerirea minții și sufletului copiilor, sexualizarea precoce, controlul social al noilor generații”.

„Revoluția „stării de bine” începe cu copiii noștri

La Ciorogârla a început deja! Starea de bine! Apoi epicentrul „stării de bine” se mută la 

Popești – Leordeni. Au fost identificați și inamicii publici, părinții. 4 800 de copii din 8 județe sunt deja subiecte ale experimentului „stării de bine”. Grupe de profesori, apoi clase de elevi, se adună și recită mantra eliberării sexuale a întregului popor. 

Tozo și Ova sunt noii eroi de basm al copilăriei sexualizate, iar sexualitatea este noua aventură eroică care trebuie mereu repovestită. Astfel, ajungem la miza fundamentală a ideologiei de gen în școlile noastre, cucerirea minții și sufletului copiilor, sexualizarea precoce, controlul social al noilor generații. Totul are aerul sordid al unei campanii din anii 50 pentru crearea omului nou al progresismului multilateral dezvoltat și sexualizat.”, a scris Mihai Gheorghiu.

Asociația „Tineri pentru Tineri” a pregătit și un manual pe această temă.