Se apropie cel mai mare eveniment astronomic din 2024. Când va avea loc

Se apropie cel mai mare eveniment astronomic din 2024. Când va avea loc sursa: arhivă EVZ

Eclipsa de soare nu a fost cel mai mare eveniment astronomic din 2024. Pe 20 aprilie, Uranus - planeta haosului, a libertății, a schimbării și a fulgerului - se va întâlni cu Jupiter, planeta expansiunii și a creșterii, în semnul robust și fără ieșire la mare al Taurului.

Eclipsa de soare nu a fost cel mai mare eveniment astronomic

În timpul unei astfel de conjuncții, energiile celor două planete se combină, amplificând calitățile ambelor. Atunci când planeta sălbatică a schimbărilor bruște întâlnește forțele norocului, rezultatele sunt inevitabil dramatice. Astronomii au explicat cum îi va afecta pe oameni acest fenomen.

https://www.express.co.uk/news/

Sursa: Pixabay

„Alinierile Jupiter Uranus reprezintă perioade de creștere și perturbare în mai multe domenii, inclusiv descoperiri și inovații în știință și tehnologie, noi idei creative și treziri filosofice, revoluții în politică, revolte sociale și proteste cu dorința de reformă și o mai mare libertate și egalitate. Deoarece această conjuncție are loc în Taur, este posibil să vedem, de asemenea, noi începuturi și schimbări rapide în domeniile finanțelor, agriculturii, producției de alimente, valorilor și relației noastre cu natura”, a spus Jessica Davidson.

Cât de des se produc conjuncțiile dintre Uranus și Jupiter

Conjuncțiile dintre Uranus și Jupiter se produc aproximativ o dată la 14 ani. Ultima dată când Uranus și Jupiter s-au întâlnit a fost în 2010, în zodia Berbecului. Acea conjuncție a coincis cu Primăvara Arabă, cu publicarea de către WikiLeaks a unor documente care detaliau crimele de război americane și cu lansarea SpaceX.

Ne puteți urmări și pe Google News
uranus

Sursa foto Arhiva EVZ

Efectele acestor conjuncții

Conjuncția a avut loc și în mai 1941. Acest ciclu a coincis cu sfârșitul blitzurilor, cu nașterea lui Bob Dylan, radical și radical de popular, și cu descifrarea codului Enigma. Efectul acestei conjuncții se va resimți timp de câteva săptămâni după aceea. Cum Taurul este un semn de pământ fix, la scară colectivă, și pentru a seconda observațiile lui Davidson, vom asista probabil la schimbări, creștere și neliniște în domenii legate de Pământul însuși - cutremurul de săptămâna trecută, care a tulburat literal pământul, a fost un simbol a ceea ce va urma.

Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul pot trece prin crize și catharsis atunci când vine vorba de a defini cine sunt și ce merită, potrivit Yahoo.