Dani Prințul Banatului este îngenuncheat de durere după ce tatăl său a murit. Dani Prințul Banatului și tatăl său aveau o relație extrem de puternică, iar artistul ținea la el ca la ochii din cap.

Celebrul manelist a postat un mesaj sfâșietor pe rețele sociale.

Manelistul a făcut anunțul trist în mediul online. Alături de mesajul dureros, artistul a mai postat și două fotografii care i-au emoționat până la lacrimi pe fani.

Într-una dintre fotografii, manelistul apare alături de părintele lui, iar fericirea se citește pe chipul lor. Într-o altă imagine, starea este una total opusă, subiectul pozei fiind Dani Prințul Banatului, abătut și trist, lângă mai multe lumânări, scrie Spynews.

„Am rămas fără tata 😭😭😭 Dumnezeu sa te ierte tăticul meu bun și drag😭😭😭”, a scris manelistul, lângă prima imagine.

Câteva ore mai târziu, atunci când a publicat și cea de-a două poză, a mai scris câteva cuvinte:

„Locul unde tăticul meu scump și drag și-a dat ultima suflare.”

Fanii nu l-au abandonat în aceste momente cumplit, artistul primind mii de mesaje de îmbărbătare și de încurajare. Mulți dintre fani i-au scris că și ei au trecut prin durerea pierderii unui părinte și că trebuie să fie puternic și să meargă mai departe.

Dani Prințul Banatului a divorțat

În urmă cu trei ani, Dani Prinţul Banatului şi Adelina, soţia lui, și-au spus „Adio”.

De-a lungul timpului, aceștia au trecut prin numeroase certuri, divorțul fiind iminent.

Așa că, în mare secret, cei doi au mers în fața judecătorilorpentru a-și spune ”legal”, ”ADIO”. „Mai e doar un pas, nu mai e cale de întors. Nu ne mai înțelegeam deloc, nu avea rost. Divorțul nostru va fi pronunțat și de judecători cât de curând”, declara artistul.

Motivele pentru care separarea lor a devenit una definitivă sunt, încă, ținute sub tăcere, dar infidelitatea cântărețului de manele a fost cea care, în repetate rânduri, a produs problemele din cuplu. Și, pare-se, Adelina nu a mai rezistat și s-a împăcat cu gândul că nu poate rămâne căsătorită cu artistul care era prea preocupat de nurii altor femei.