Evenimentul Zilei > Actualitate > Durere cumplită pentru celebra artistă din România. A murit la doar 47 de ani
Durere cumplită pentru celebra artistă din România. A murit la doar 47 de ani

Durere cumplită pentru celebra artistă din România. A murit la doar 47 de ani

Durere fărămărgini pentru una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Luni după-amiază, soțul acesteia a fost gsit fără suflare.

Durere fără margini pentru una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Luni după-amiază, soțul acesteia a fost găsit fără suflare.

Clipe de coșmar pentru Marcela Fota, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, Soțul acesteia a murit, luni după-amiază, după ce a făcut un infarct, într-un birou, în incinta serviciului de Taxe și Impozite Craiova. Soțul artistei avea doar 47 de ani.

CITEȘTE ȘI Tragedie în Suceava. Un medic ATI a murit la doar două săptămâni după ce s-a vindecat de COVID-19

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul ca unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova. La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, anunță IPJ Dolj.

Polițiștii au deschis dosar penal

Colegii acestuia au cerut ajutor imediat, însă manevrele de resuscitare ale medicilor nu au avut niciun rezultat, cadrele medicale fiind nevoite să declare decesul bărbatului.

CITEȘTE ȘI Scandal de proporții în CGMB! „Este abilitat să aplice chiar forță fizică”

Marcela Fota și soțul ei s-au căsătorit anul trecut, după 13 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, notează craiovaforum.ro.

Potrivit primelor informații, polițiști au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Pe lângă asta, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale a stabili cu exactitate cauza decesului.