Evenimentul Zilei > Monden > După Florin Călinescu, încă un nume greu părăsește echipa ProTV: „Schimbările sunt bune”. FOTO
După Florin Călinescu, încă un nume greu părăsește echipa ProTV: „Schimbările sunt bune”. FOTO

După Florin Călinescu, încă un nume greu părăsește echipa ProTV: „Schimbările sunt bune”. FOTO

După plecarea lui Florin Călinescu și a Oanei Cuzino, un alt nume greu care a susținut emisiuni la ProTV părăsește echipa de televiziune.  Emisiunea „Vorbește lumea” rămâne fără talentatul prezentator cu care s-au obișnuit românii. Anunțul urma să-l facă însăși conducerea trustului.

Prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea” de la ProTV, Gabriel Coveșeanu, cunoscut drept Cove, va părăsi echipa trustului. Plecarea sa vine în contextul în care și Florin Călinescu, precum și Oana Cuzino au părăsit postul de televiziune. Emisiunea va fi prezentată, pe viitor, de Adela Popescu, care s-a reîntors din concediul de maternitate.

Cove pleacă de la ProTV. „Schimbările sunt bune”

Anunțul urma să fie făcut de conducerea ProTV, înainte de începerea unui nou sezon al emisiunii „Vorbește lumea”, pe data de 30 august. Cove a lămurit, însă, situația: „Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii „Vorbește Lumea”.

Cove și Adela Popescu

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove, potrivit Click.ro.

Printre cei care au întrerupt colaborarea cu ProTV, de-a lungul timpului, se numără și Mihai Petre, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Oana Cuzino.

De ce a plecat Florin Călinescu de la PRO TV. Nu este vorba de bani

Recent, și Florin Călinescu a anunțat că părăsește echipa ProTV. Speculațiile cu privire la plecarea sa au prins avânt, însă actorul vedetă a decis să lămurească lucrurile.

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum 5 ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta.

Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani.

Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Călinescu.