Evenimentul Zilei > Monden > Plecare neașteptată de la PRO TV. Postul TV a anunțat motivul pentru care se desparte de Lora
Plecare neașteptată de la PRO TV. Postul TV a anunțat motivul pentru care se desparte de Lora

Plecare neașteptată de la PRO TV. Postul TV a anunțat motivul pentru care se desparte de Lora

După ce Adela Popescu s-a retras, cel puțin momentan, din lumina reflectoarelor, a venit rândul unei alte vedete să plece de la PRO TV. E vorba chiar de înlocuitoarea Adelei Popescu, Lora.

În cadrul unui comunicat, PRO TV a anunțat că se desparte și de Lora, dar că emisiunea continuă.

Pentru a arăta că despărțirea s-a produs în termeni amiabili, Lora le-a transmis fanilor mesajul său de adio.

„Vorbește Lumea că ne luăm rămas bun!

Primăvara a adus vești importante în echipa Vorbește Lumea: după ce Adela Popescu a rămas însărcinată și a decis să se retragă pentru a avea grijă de ea și de copil, Lora i-a sărit în ajutor lui Cove și a revenit în echipa PRO TV. 

Lora pleacă de la PRO TV

Timp de 5 luni, simpatica artistă și Cove au format echipa care ne-a înveselit diminețile și ne-a făcut zilele mai bune! Alături de ei, cafeaua s-a potrivit mai bine cu cele mai interesante vești ale zilei și cu cele mai importante informații utile pentru telespectatori. 

 

Astăzi, finalul ediției a adus vești neașteptate pentru cei de acasă: Lora se desparte de emisiune pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale.

”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor:

Mulțumesc!

A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora.  

Nu ratați luni, o nouă ediție Vorbește Lumea! Surprizele se vor ține lanț, iar distracția va fi la cote înalte. Chiar dacă afară plouă, starea de vară e adusă de luni până vineri, de la 10:30, pe PRO TV!”