Evenimentul ZileiMondenDupă eliminarea de la Survivor, Alexandra Stan a revenit la viața ei normală. Urmează un tratament cu laser pentru păr

După eliminarea de la Survivor, Alexandra Stan a revenit la viața ei normală. Urmează un tratament cu laser pentru păr

După eliminarea de la Survivor, Alexandra Stan a revenit la viața ei normală. Urmează un tratament cu laser pentru păr
Artista Alexandra Stan a părăsit Survivor din republica Dominicană. Alexandra a dus dorul familiei și a vieții ei de dinainte. Acum artista își îngijește părul printr-un tratament laser.

Alexandra Stan are probleme cu părul? După eliminarea de la Survivor, emisiunea filmată în Republica Dominicană unde a stat câteva săptămâni bune, artista și-a reluat viața de dinainte de concursul unde a luptat pentru supraviețuire.

Dor de familie și de apropiați

În Republica Dominicană, Alexandra a dus dorul familiei, apropiaților, dar și a patului ei pufos de acasă. Acolo dormea pe podea, îi era dor de mâncarea “ca la mama acasă”, iar timp de vreo 2 luni alimentația ei de bază a fost nuca de cocos. Și nu numai. Odată ajunsă acasă, îndrăgita cântăreață s-a infipt în frigiderul ticsit cu mâncare, gustând din fiecare câte puțin, relatează Ciao.ro .

Alexandra face tratament cu laser

Alexandrei Stan i-a fost însă dor și de viața ei citadină. De saloanele și cliniile de înfrumusețare. Are Alexandra probleme cu părul? Se pare că artista face tratament cu laser.

Artistei i-a fost la fel de dor însă și de saloanele și clinicile de înfrumusețare de unde a absentat câteva săptămâni bune cât a fost la Survivor. În Republica Dominicană, Alexandra se spăla în mare, nu se farda  și nici nu-și făcea vreun tratament minune pentru ten sau pentru corp. Așadar, i-a fost extrem de dor și de clinicile pe care le frecventa și unde angajații o răsfățau așa cum trebuie.

De când s-a întors acasă și-a reluat activitățile. Alexandra Stan a inclus pe lista ei și o “activitate” nouă, am putea spune. Se pare că blondina are ceva probleme cu părul. Pe lângă tratamentele faciale pe care le face la o clinică renumită din Nordul Capitalei, a început și un tratament cu laser pentru creșterea părului.

Tratamentul cu laser pe care îl face artista este terapia în vindecarea rădăcinilor, întărirea firelor și regenerarea părului. Tehnica este non-invazivă, nu arde, nu doare și se adresează persoanelor, femei și bărbați. Tratamentul este recomandat pacienților care au fost diagnosticați cu alopacie areată, alopecie androgenică sau alopecie atipică.

Artista a început tratamentul cu laser după ce s-a întors de la Survivor

Alexandra Stan s-a filmat chiar în timp ce facea procedura pentru păr, după care a postat pe story pentru a le arăta fanilor ei.


Accesează: