Evenimentul Zilei > Sport > Dumitru Dragomir a desființat doi fotbaliști de la FCSB: „N-am văzut așa ceva! Maximum de Divizia B”
Dumitru Dragomir a desființat doi fotbaliști de la FCSB: „N-am văzut așa ceva! Maximum de Divizia B”

Dumitru Dragomir a desființat doi fotbaliști de la FCSB: „N-am văzut așa ceva! Maximum de Divizia B”

Dumitru Dragomir, 76 de ani, nu i-a menajat deloc pe jucătorii de la FCSB. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că unii fotbaliști din lotul lui Nicolae Dică sunt total lipsiți de determinare și valoare.

Dumitru Dragomir a ironizat defensiva celor de la FCSB, în special axul central format din Tamm și Dawa, și crede că Nicolae Dică ar trebui să mai primească timp pentru a rezolva problemele.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că meritul acestui rezultat de 3-1 este doar al lui Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor. Mai mult, el a evidențiat faptul că antrenorul FCSB-ului nu este vinovat 100% deoarece nu a avut timp, au venit prea mulți jucători, şi din acest motiv este haos.

Dumitru Dragomir, reacție după meciul Farul – FCSB, scor: 3-1

Dumitru Dragomir s-a arătat dezamăgit de jocul echipei lui Becali în meciul cu Farul spunând că „fundașii centrali ori nu știu jocul ori nu au moral de competiție mare”.

„Eu am spus mai de mult. E haos mare la echipa Steaua. Nu cred că Dică este vinovat 100%. Nu a avut timp, au venit prea mulți jucători. De asta e haos. Nu știe echipa să joace, fiecare încearcă să facă ceva, iar fundașii centrali ori nu știu jocul ori nu au moral de competiție mare. Fugeau unul de celălalt, nu am mai văzut așa ceva.

Erau niște spații între ei… În afara lui Radunovic, toți cei din linia de fund sunt jucători maximum de Divizia B. Cum să faci ce a făcut Dawa în careu?! Iar Hagi e un antrenor profesionist, știe să își adune echipa, știe să facă niște schimbări formidabile.

L-a băgat pe Pitu, care a relansat jocul. Iar FCSB nu a arătat nimic! Pitu are multă minte, s-ar putea să ajungă fotbalist bun. Nu l-aș acuza direct pe Dică. L-aș lăsa să conducă vreo 15 jocuri, să vedem ce se întâmplă. Uite, antrenorul principal, Gigi Becali, e în concediu acum. Nu se mai implică”, a declarat Dumitru Dragomir într-o intervenție telefonică la GSP.

Dragomir: „FCSB joacă haotic”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spunea recent despre FCSB: „Slab, mi-a plăcut că Dică a putut să facă niște schimbări bune. A schimbat fața echipei, dar, FCSB joacă haotic. Spații mari între compartimente, nu fac pressing cum trebuie, marcajul este foarte larg, la Steaua este haos. Dar, talente sunt acolo.

Eu vă mai spun o chestie, în momentul când schimbi câte patru-cinci, patru-cinci în echipă, nici nu mai știi cum se pot înțelege unul cu celălalt. Eu nu sunt de acord să faci mai mult de o schimbare, două, trei maxim într-o echipă. Acum e la modă să se schimbe cinci, am văzut și șapte. Unitatea de echipă când o faci?

Asta este o mică greșeală (n.r. azi transfer, mâine titular), nu mare, dar este mică. Băi, frate, pune-l întâi să încerce, doar nu sunt Hagi să știe din primul meci. Sunt multe de discutat, dar nu mai apar fotbaliști de valoare”, au punctat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.