Anaser Duduianu a fost eliberat dintr-o închisoare din România și acum trăiește la Londra. Din capitala Regatului Unit, Duduianu le transmite membrilor clanului că nu se teme de pușcărie. „Terminați mă dracu cu vorbe din astea, nu s-a născut ăla să ne dea de cap, pușcăria e fix nimic!

A fost frate-meu să stea de vorbă cu cineva să îl arvuneze pentru o nuntă, au iesit oamenii din restaurant, doar au stat de vorbă cu el. Să moara scumpa mea maicuță și toți frații mei dacă există ăla să ne dea de cap. O simpla discuție amicală și atât! Fiecare să își vadă de ale lui”, a scris Anaser Duduianu, pe Facebook.

Scandalul în urma căruia Anaser Duduianu a reacționat a avut loc la restaurantul Bârlogul Lupilor, din sectorul 6, la finalul lunii iunie 2020. La acel moment, mai mulți membrii din clanul Duduianu au mers la localul sus amintit unde avea loc o petrecere, la care se sărbătorea majoratul nepotului lui Gheorghiță Vasiloi, șeful unui alt clan de interlopi bucureșteni, pentru a recupera o datorie de la celebrul Florin Salam.

Potrivit polițiștilor, între cele două clanuri a urmat o bătaie generală dominată clar de cei din gruparea lui Vasiloi. Polițiștii mai spun că ginerele lui Vasiloi, Magiunică, i-a cerut lui Aramis Duduianu să plece și să nu strice petrecerea. Ulterior, a urmat o bătaie în urma căreia Aramis Duduianu a încasat o bătaie serioasă.

Ca urmare a acestei stări de fapt, pe 21 iulie 2020, fratele lui Aramis Duduianu, Anaser, un temut interlop a reacționat violent. „Mamă, l-a tăiat pe Aramis, l-a omorât, că i-a taiat mâna, că i-a scos ficatul, rinichiul… viaţa şi puşcaria e fix nimic, mă! Frate-miu dacă voia să facă belea şi mergea pe scandal şi război… smardoi karatişti! Ştiţi cu ce se mănâncă smardoiala şi K1 ăsta, mă? Terminaţi-vă cu vorbele… că greşea sau mânca frate-meu un pumn, o palmă, ceva… murea! Pe noi nu ne interesează, mă, Poliţia ce dracului nu înţelegeţi? Aţi luat-o razna?”, este mesajul de teroare al Duduienilor.

Din Marea Britanie, Anaser Duduianu anunță ca va urma revanșa și le spune dușmanilor lui să se pregătească deoarece va urma un război fără prizonieri.

Poliția Română răspunde cu fermitate

La finalul săptămânii trecute, Judecătoria Sectorului 1 a emis mandate de arestare în lipsă pe numele lui Ștefan și Florin Duduianu care sunt acuzați de șantaj și tâlhărie calificată.

Acțiunea face parte dintr-un plan pus în aplicare de câteva zile încoace de către polițiști. „Structurile specializate în combaterea criminalităţii organizate au desfăşurat acţiuni specifice, ca parte unor investigaţii complexe, destructurarea grupărilor infracţionale fiind esenţială pentru siguranţa populaţiei. Au fost organizate 31 de acţiuni operative de amploare în cadrul cărora au fost efectuate aproape 200 de percheziţii la membrii unor grupări infracţionale. În urma acestor activităţi, 24 de persoane au fost reţinute, 38 au fost arestate preventiv, iar alte 22 sunt cercetate sub control judiciar. De asemenea, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea legalității provenienţei şi deţinerii 7 arme letale şi 30 neletale”, a declarat  Monica Dajbog, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.