Dubla crimă de la Timişoara. Ce au descoperit polițiștii în sacoșa ucigașului. A fost totul planificat

Dubla crimă de la Timişoara. Ce au descoperit polițiștii în sacoșa ucigașului. A fost totul planificat Sursa foto: https://retetesivedete.ro/

Polițistul care l-a capturat şi imobilizat pe bărbatul de 38 de ani, care a comis dubla crimă din Timişoara, a declarat că a găsit mai multe obiecte în sacoșa acestuia. Ucigașul s-a ascuns într-o clădire părăsită din apropierea Gării de Nord din Timişoara.

Inspectorul de Poliţie Laurenţiu Ţambriş din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara și subinspectorul Petre Mândruţ au fost cei care l-au prins pe bărbatul de 38 de ani care a ucis doi bătrâni din Timişoara.

Polițiștul a povestit că ucigașul avea o sacoșă cu haine de schimb şi produse de igienă corporală. El avea în plan să se ascundă în clădirile părăsite ale fostei fabrici de vopseluri Solventul, din apropierea Gării de Nord. Mai mult, criminalul a reușit să ascundă și arma înainte să fie prins.

„Am fost implicat în mod direct în activitatea de prindere a autorului celor două crime comise în seara zilei de 27 iunie, împreună cu colegul meu, subinspector Petre Mândruţ. În cursul zilei precedente, în jurul orei 22.00, în urma datelor operative pe care le-am obţinut în regim de urgenţă, ne-am deplasat la locul indicat, respectiv în proximitatea platformei industriale Solventul, unde este strada Gării din Timişoara, unde am reuşit să îl depistăm pe autorul infracţiunii chiar pe strada Gării, în timp ce se deplasa”, a declarat vineri inspectorul de Poliţie Laurenţiu Ţambriş din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu a mai apucat să opună rezistență

Inspectorul a mai spus că bărbatul nu a apucat să opună rezistenţă, chiar dacă era cunoscut pentru comportamentul său violent.

„Noi cunoşteam faptul că este o persoană extrem de violentă şi acesta a fost şi motivul pentru care, împreună cu colegul meu, am adoptat o reacţie extrem de fermă pentru imobilizarea lui şi pentru a nu-i da posibilitatea de a riposta în vreun fel. Mai departe am pocedat la efectuarea unui control corporal asupra autorului infracţiunii. Am găsit asupra lui mai multe articole vestimentare de schimb şi obiecte de igienă corporală, semn că se pregătea să se sustragă în continuare urmăririi penale mai mult timp. Nu a apucat să opună rezistenţă pentru că l-am imobilizat, apoi l-am condus la sediul Inspectoratului de Poliţie unde a fost preluat de colegii noştri”, a declarat Laurenţiu Ţambriş.

A reușit să scape de armă

Polițistul a declarat că bărbatul se ascundea în clădirile părăsite din zona fostei fabrici de vopseluri Solventul din Timişoara, pe fosta platformă industrială din apropierea Gării de Nord din Timişoara. În momentul în care a fost prins, el nu avea arma crimei asupra lui.

Vineri, criminalul a fost dus în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.