Evenimentul Zilei > Politica > Drumuri ÎNCHISE în Banat la prima zăpadă
Drumuri ÎNCHISE în Banat la prima zăpadă

Drumuri ÎNCHISE în Banat la prima zăpadă

Prima zăpadă care căzut în vestul țării a adus și primele probleme pentru șoferii care au trecut prin Banat. În Timiș s-au format cozi interminabile pe șosele, în timp ce în Caraș Severin au fost închise mai multe drumuri.

În apropiere de localitatea Coșevița, care leagă județul Timiș de Hunedoara s-a format o coadă lungă de mașini, din cauza zăpezii abundente, șoferii fiind nevoiți să aștepte zeci de minute în trafic, fără a se mișca de pe loc. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara dau vina pe șoferi, spunând că aceștia nu și-au echipat mașinile corespunzător sezonului de iarnă.
De asemenea, pe șoseaua Timișoara – Moravița, spre ieșirea spre Belgrad, se circulă foarte greu, peste stratul de polei format în timpul nopții, fiind acum așezată zăpada.
În județul Caraș-Severin, autoritățile au decis să închidă traficului rutier pe anumite porțiuni de drum, devenite impracticabile în urma căderilor abundente de zăpadă:  DJ 571 – intersecţia DJ 571A – Moldovita-Carbunari; DJ 571C – Petrilova – Naidaş; DJ 582 – Brebu Nou-Slatina Timis; DJ 582C – Resita (DJ582)-Anina(DN58) – zona Marghitas; DJ 587 – Ohabita – Delinesti; DJ 608B – Ohaba Matnic-Zorlencior.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: